Libnet.ro
UNICEF

08:45

Barna: Singura solutie pentru iesirea din criza politica sunt alegerile anticipate

România Liberă România Liberă,
Barna: Singura solutie pentru iesirea din criza politica sunt alegerile anticipate

Liderul USR Dan Barna a declarat ca singura solutie pentru rezolvarea actualei crize politice sunt a. continuă pe România Liberă

ALDE Buzau ii ia apararea lui Tariceanu: Nu e nicio criza in partid; nu era alta solutie decat iesirea de la guvernare

Deputatul ALDE de Buzau, Adrian Mocanu, lider al filialei buzoiene a partidului, a declarat, vineri, pentru News. ro ca nu exista nicio criza in interiorul formatiunii si ca nu era alta solutie decat iesirea de guvernare dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a cerut in cadrul coalitiei lucruri concrete, care nu s-au realizat.

ADRIAN MOCANU: Nu era alta solutie decat iesirea de la guvernare

Deputatul ALDE din Buzau, Adrian Mocanu, lider al filialei buzoiene a partidului, a declarat, vineri, ca nu exista nicio criza in interiorul formatiunii si ca nu era alta solutie decat iesirea de guvernare dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a cerut in cadrul coalitiei lucruri concrete, care nu s-au realizat.

Cristian Tudor Popescu, anunt-exploziv in plina criza politica: Asta se va intampla la alegerile prezidentiale

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat in termeni duri actuala criza politica. Te intrebi ce intelege simplul cetatean, votant in alegerile prezidentiale, privind la un ciopor de maimute care sar.

Ce sacrificii face Doinita Oancea pentru rolul din Sacrificiul. Este obligata zilnic sa poarte asa ceva

Doinita Oancea este parte din echipa noului serial de la Antena 1, Sacrificiul. Aceasta este nevoita sa poarte un lucru zilnic. Actrita a vorbit in repetate randuri, pe retelele de socializare, daca si cat o deranjeaza obligatia pe care o are. Subliniam faptul ca actorii stau multe ore pe platourile de filmare. Doinita Oancea, sacrificii .

Brexit: Singura solutie la criza politica este un al doilea referendum

Deputatul britanic Dominic Grieve a fost exclus din Partidul Conservator impreuna cu alti 21 de colegi, pentru ca a votat impotriva lui Boris Johnson pentru a bloca o iesire fara acord. intr-un interviu pentru France 24, parlamentarul apreciaza ca britanicii trebuie sa cunoasca consecintele unui no deal, citeaza Rador.

Dan Barna insista: Avem nevoie de alegeri anticipate la prezidentiale

Alegerile anticipate sunt singura solutie pentru a pune capat crizei guvernamentale, e de parere Dan Barna. Presedintele Iohannis a dat trei sanse PSD sa conduca Romania si de trei ori PSD a esuat. Acum.

DAN BARNA: Solutia democratica pentru actuala criza politica sunt alegerile anticipate

Liderul USR Dan Barna pledeaza pentru alegeri anticipate, argumentand ca ne imputinam ca societate iar noi discutam pe cine a mai cumparat Dancila din targul de parlamentari si ca avem nevoie urgent de o guvernare solida si competenta, avem nevoie de alegeri.

Dan Barna, solicitare expresa pentru Klaus Iohannis. Liderul USR, miscare de ULTIM MOMENT dupa propunerile Vioricai Dancila

Dan Barna ii cere, miercuri, lui Klaus Iohannis sa respinga propunerile de ministri facute de Viorica Dancila. intr-o postare pe Facebook, liderul USR cere alegeri anticipate.

Criza politica face prapad. Aproximativ 5.000 de oameni de la Energie si Mediu nu au putut sa isi primeasca salariile

Aproape 5. 000 de oameni nu si-au primit astazi salariile din cauza crizei politice. Angajatii a trei ministere, dar si ai Directiilor judetene din subordinea acestora nu si-au luat banii. Este vorba despre cei.

Viorica Dancila, anunt pentru angajatii din ministere care nu si-au primit salariile

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca in sedinta de guvern de joi va incerca sa gaseasca o solutie astfel incat angajatii din ministerele care au apartinut ALDE sa isi primeasca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )