Libnet.ro
UNICEF

23:45

DAN BARNA: Solutia democratica pentru actuala criza politica sunt alegerile anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Solutia democratica pentru actuala criza politica sunt alegerile anticipate

Liderul USR Dan Barna pledeaza pentru alegeri anticipate, argumentand ca ne imputinam ca societate iar noi discutam pe cine a mai cumparat Dancila din targul de parlamentari si ca avem nevoie urgent de o guvernare solida si competenta, avem nevoie de alegeri. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna, solicitare expresa pentru Klaus Iohannis. Liderul USR, miscare de ULTIM MOMENT dupa propunerile Vioricai Dancila

Dan Barna ii cere, miercuri, lui Klaus Iohannis sa respinga propunerile de ministri facute de Viorica Dancila. intr-o postare pe Facebook, liderul USR cere alegeri anticipate.

Dan Barna: Mi-as dori ca primul meu act de presedinte sa fie dizolvarea Parlamentului

Liderul USR Dan Barna sustine ca daca va deveni presedintele Romaniei, primul act pe care si-l va asuma va fi cel de dizolvare a Parlamentului.

Cristian Tudor Popescu, anunt-exploziv in plina criza politica: Asta se va intampla la alegerile prezidentiale

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat in termeni duri actuala criza politica. Te intrebi ce intelege simplul cetatean, votant in alegerile prezidentiale, privind la un ciopor de maimute care sar.

Barna: Singura solutie pentru iesirea din criza politica sunt alegerile anticipate

Liderul USR Dan Barna a declarat ca singura solutie pentru rezolvarea actualei crize politice sunt a.

DAN BARNA: Pana nu vad votul ALDE la motiune, nu cred ca Tariceanu e in Opozitie

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca ALDE va putea demonstra ca este in Opozitie cu ocazia votului pentru motiunea de cenzura si se intreaba ce inseamna repozitionarea formatiunii lui Calin Popescu-Tariceanu in conditiile in care Teodor Melescanu, inca membru ALDE, conduce Senatul.

DAN BARNA: Postelectoral, cel mai probabil, vom face alianta cu PNL

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Ramnicu Valcea, ca o alianta postelectorala ar putea fi facuta, cel mai probabil, cu PNL, in conditiile in care Alianta USR-PLUS nu ar obtine 51% pentru a-si asigura guvernarea.

Dan Barna (USR): Am ajuns la 200.000 de semnaturi! Dancila se lauda ca a strans peste un milion de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale

Liderul USR Dan Barna anunta, marti, ca a strans 200. 000 de semnaturi, exact numarul prevazut de lege pentru a putea candida la alegerile prezidentiale. Am ajuns la 200. 000 de semnaturi! Va multumesc.

Dan Barna anunta ca a strans cele 200.000 de semnaturi necesare pentru candidatura la Presedintie VIDEO

Candidatul USR PLUS la Presedintie, Dan Barna, a anuntat, marti, ca a strans cele 200. 000 de semnaturi necesare pentru candidatura la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Dan Barna a strans semnaturile necesare pentru candidatura la Presedintie

Candidatul USR PLUS la Presedintie, Dan Barna, a anuntat, marti, ca a strans cele 200. 000 de semnaturi necesare pentru candidatura la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Dan Barna insista: Avem nevoie de alegeri anticipate la prezidentiale

Alegerile anticipate sunt singura solutie pentru a pune capat crizei guvernamentale, e de parere Dan Barna. Presedintele Iohannis a dat trei sanse PSD sa conduca Romania si de trei ori PSD a esuat. Acum.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.5183 seconds )