Libnet.ro
UNICEF

05:45

Barometrul despre calitatea vietii din orase. Care sunt orasele unde se traieste cel mai bine

Antena3 Antena3,
Barometrul despre calitatea vietii din orase. Care sunt orasele unde se traieste cel mai bine

Clujul este cel mai dorit oras de catre tineri, iar in Ploiesti oamenii nu sunt multumiti de curatenie. Seniorii se simt cel mai bine in Constanta, iar in Drobeta Turnu Severin locuitorii sunt incantati de serviciile sanitare si de facilitatile educationale. Gina Vacariu a citit Barometrul despre Calitatea Vietii in Orasele din Romania si vine cu mai multe detalii. continuă pe Antena3

Romania, loc rusinos intr-un clasament privind calitatea vietii si bunastarea sociala: ultima din UE

Romania se mentine pe locul 45 din 163 de tari si pe ultimul loc in clasamentul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit studiului Indicele de Progres Social 2020 privind calitatea vietii si bunastarea sociala, realizat de organizatia nonprofit Social Progress Imperative cu sprijinul Deloitte.

Romania, pe ultimul loc in UE la calitatea vietii si bunastarea cetatenilor. Ce loc ocupa tara noastra la nivel mondial

Romania se mentine pe ultimul loc in clasamentul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit studiului Indicele de Progres Social 2020 privind calitatea vietii si bunastarea sociala, realizat de organizatia no.

DELOITTE: Studiu privind calitatea vietii si bunastarea sociala. Romania se mentine pe locul 45 in clasamentul mondial

Romania se mentine pe locul 45 din 163 de tari si pe ultimul loc in clasamentul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit studiului Indicele de Progres Social 2020 privind calitatea vietii si bunastarea sociala, realizat de organizatia nonprofit Social Progress Imperative cu sprijinul Deloitte. Romania inregistreaza 78,35 de puncte din 100, un scor usor mai ridicat fata de anul precedent, si se regaseste, conform acestuia, in randul tarilor din a treia categorie din clasament, dupa Barbados, Bulgaria si Mauritius, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ce nu spune Guvernul despre infectarile din Romania. Care este, de fapt, adevarul

Guvernul ascunde un detaliu despre infectarile din Romania. Care este realitatea si ce declaratii face fostul sef al Casei de Sanatate in acest context? Autoritatile ascund un detaliu in privinta infectarilor din Romania Autoritatile nu vor sa divulge cate din rezultatele pozitive de coronavirus provin de la testele facute in urma definitiei de caz. Romania .

Care sunt numerele castigatoare la Loto 6 din 49, azi, 8 octombrie 2020. Loteria Romana pune la bataie premii uriase

Loteria Romana a asteptat cu nerabdare tragerea de astazi, 8 octombrie 2020, in speranta ca va oferi reportul la Joker, in valoare de 2,45 milioane de euro, unei persoane care s-a simtit norocoasa si a cumparat bilet. Numerele castigatoare la Loto 649 joi 8 octombrie 2020 Joker: +13, 3, 35, 12, 44, 38 Noroc .

Nicusor Dan: Recomand ca oamenii sa poarte masca si afara Ce raspunde intrebat care sunt locurile din Bucuresti cu cel mai mare risc de infectare

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, le recomanda bucurestenilor sa poarte masca de protectie si in spatiile deschide, nu doar in interior. intrebat care sunt cele mai periculoase locuri pentru bucuresteni, unde se pot infecta cu noul coronavirus, el a enumerat pietele si transportul public, cand este depasit ca si capacitate.

Horoscop octombrie-decembrie 2020. Zodiile care sunt cele mai norocoase la final de an

In septembrie, echinoctiul de toamna a venit cu o influenta aparte pentru fiecare zodie, aducandu-le deopotriva si haos, cat si noi oportunitati. Finalul anului 2020 vine cu surprize placute, transmite astrologul Roxana Lusneac. Exista nativi care se vor evidentia in lunile octombrie, noiembrie si decembrie. Horoscop octombrie-decembrie 2020. Zodiile norocoase pe final de an Berbec .

Ultima ora: Care sunt restrictiile care se vor aplica in Capitala? A treia hotarare este una inedita

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anuntat care sunt restrictiile care vor fi aplicate la nivelul municipiului Bucuresti.

SANITAS: Salariatii din sistemele care asigura tratamentul si ingrijirea populatiei sunt epuizati fizic si psihic

Federatia SANITAS a declansat azi greva japoneza, pentru a atrage atentia ca angajatii din sistemul sanitar sunt epuizati fizic si psihic in aceasta perioada, sunt discriminati si supusi dispretului public si au dreptul la o munca decenta, conform Agerpres.

PE 13 OCTOMBRIE: Apple organizeaza un eveniment la care sunt asteptate noile Iphone-uri

Apple a anuntat marti organizarea unui nou eveniment pe 13 octombrie, la care sunt asteptate noile iPhone-uri. Evenimentul va fi transmis online din cauza epidemiei de coronavirus. De obicei, evenimentele de acest fel erau organizate cu participare fizica la sediul central al Apple din Cupertino, California, scrie CNBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )