Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce nu spune Guvernul despre infectarile din Romania. Care este, de fapt, adevarul

Playtech Playtech,
Ce nu spune Guvernul despre infectarile din Romania. Care este, de fapt, adevarul

Guvernul ascunde un detaliu despre infectarile din Romania. Care este realitatea si ce declaratii face fostul sef al Casei de Sanatate in acest context? Autoritatile ascund un detaliu in privinta infectarilor din Romania Autoritatile nu vor sa divulge cate din rezultatele pozitive de coronavirus provin de la testele facute in urma definitiei de caz. Romania . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care e deja la alt nivel: Eu sunt luxul! Traiesc in lux si nu ma mai impresioneaza nimic

O vedeta de la noi se lafaie in lux inca de copil. Aceasta s-a bucurat mereu de opulenta, iar acum si-a creat propriul imperiu alaturi de sotul si fiicele sale. Nimic nu o mai impresioneaza, obisnuita fiind cu peisajele scumpe. Vedeta din Romania crescuta in lux. Eu sunt luxul! Nimic nu ma mai impresioneaza Cunoscuta .

Primul oras din Romania care impune obligativitatea purtarii mastii la 100 de metri in jurul scolilor

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis sambata ca, incepand de luni, purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul unitatilor de invatamant din judet este.

Cocktailul de anticorpi primit de Donald Trump. Ar putea fi folosit si in Romania: care este piedica

Presedintelui SUA, Donald Trump, i s-au administrat o serie de medicamente aflate in teste clinice, pentru tratarea simptomele Covid-19. Acestea includ remdesivir, dexametazona steroida si un cocktail experimental.

Un alt judet din Romania decide ca este obligatorie purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul scolilor

Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie pe o raza de 100 de metri in jurul institutiilor de invatamant din judetul Botosani, incepand de marti. O astfel de masura a intrat in vigoare de luni si in judetul Galati.

VIDEO Ce spunea Dominic Fritz in 2013 despre politica din Romania: De ce sa nu votez aici si sa facem o schimbare?

Intr-un interviu acordat in anul 2013 unei televiziuni locale din Timisoara, primarul ales al orasului a vorbit despre proiectul cultural pe care l-a initiat la Timisoara, dar a fost provocat sa vorbeasca si despre politica din Romania acelor ani.

O noua vedeta din Romania are covid-19: Inevitabilul s-a intamplat! Fanii sunt socati

O noua persoana publica din Romania a fost testata pozitiv cu coronavirus. Despre cine este vorba si cum si-a instiintat fanii cu ultima veste care i-a cam socat? Iata mesajul vedetei si comentariile celor care o urmaresc in mediul online. Noua vedeta de la noi infectata cu coronavirus Ellie White a fost confirmata cu noul .

Ce se intampla cu muzeele si bibliotecile, dupa ultimele restrictii din Romania

Ministrul Culturii vine cu precizari despre situatia muzeelor si a bibliotecilor. Ce se intampla cu aceste institutii in contextul pandemic si in urma noilor restrictii ale Guvernului? Muzee si biblioteci in vreme de pandemie Ministrul Culturii a venit cu precizari despre situatia muzeelor si a bibliotecilor in aceste vremuri tulburi. Institutiile raman deschise publicului, acestea .

Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regaseste si unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locatii, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regaseste pe locul 8. Expertii inturism au intocmit lista celor mai frumoase locuri din Europa. Romania se regaseste .

Precizari legate de focarele de coronavirus din Romania: Analiza nu este de natura a evalua riscul epidemiologic generat de activitatea Horeca

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, 2. 121 de cazuri noi de COVID-19 depistate in Romania. Bilantul a cumulat siun nou record negativin ceea ce priveste numarul de decese legate de.

Ce se va intampla cu Casele de Pensii din Romania! Ministrul Muncii a facut anuntul radical acum

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a propus remodelarea tuturor institutiilor din subordinea sa. Primele schimbari pe care le-a anuntat este legata de Casele de Pensii din teritoriu si din Bucuresti. Violeta Alexandru: Ce se va intampla cu Casele de Pensii din Romania Violeta Alexandru a anuntat o decizie fara precedent, pana acum, in ceea ce privesc .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )