Libnet.ro
UNICEF

15:30

Baronii PSD nu vor liste comune cu Pro Romania la parlamentare

România Liberă România Liberă,
Baronii PSD nu vor liste comune cu Pro Romania la parlamentare

O parte din liderii de forta ai PSD nu vor sa auda de liste comune cu Pro Romania la alegerile parla. continuă pe România Liberă

Se intoarce sau nu Victor Ponta la PSD? Ce raspunde liderul PRO Romania la insistentele Gabrielei Firea

Victor Ponta a renuntat, in 2015, la conducerea PSD, dupa cinci ani de cand a preluat sefia formatiunii, explicand ca nu va mai ocupa aceasta functie pana cand DNA nu va finaliza ancheta care il priveste. A optat pentru PRO Romania, devenind liderul grupului, desi este in continuare dorit de social-democrati. Printre ei, si Gabriela .

VIORICA DANCILA, REFERITOR LA PRO ROMANIA: Nu pot fi de acord cu o alianta cu un partid care a votat impotriva Guvernului PSD

Presedintele interimar al Organizatiei de femei a PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri ca nu este de acord cu o alianta la nivel national cu un partid care a votat impotriva Guvernului PSD, asa cum este Pro Romania.

Ponta: Este exclus sa ma fac din nou membru PSD Despre fostii colegi recuperati de pesedisti: Unii sunt conserve, au fost trimisi la Pro Romania cu niste misiuni

Victor Ponta sustine ca nu se intoarce in PSD insa nu exclude o alianta cu partidul condus azi de Marcel Ciolacu. Nu exclud deloc ca, pana in 2024, Pro Romania si PSD sa facem o platforma de stanga, dar eu sa ma fac din nou membru PSD este exclus, pentru ca stau bine cu tinerea de minte, a spus Ponta intr-un interviu pentru specialarad. ro.

PSD, ALDE si Pro Romania au decis formarea unei aliante pentru locale in Bistrita Nasaud. Candidati unici pentru cele 62 de primarii din judet

Organizatiile PSD, ALDE si Pro Romania din judetul Bistrita-Nasaud au decis sa formeze o alianta electorala pentru alegerile locale din vara acestui an si sa aiba candidati unici in toate cele 62 de unitati administrativ-teritoriale, dar si pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean.

Viorica Dancila se opune unei aliante cu Pro Romania: Nu pot fi de acord cu un partid care a votat impotriva Guvernului PSD

Viorica Dancila, fostul premier si presedinte al PSD, a declarat ca se va opune in CEX unei aliante la nivel national cu Pro Romania, amintind ca cei din partidul lui Victor Ponta au votat pentru caderea Guvernului Dancila.

EXERCITIU DE ADMIRATIE PENTRU LIDERUL PRO-ROMANIA Ponta, reevaluat de liderii stangii

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a devenit, ieri, noua icoana a stangii politice de la noi din tara. Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, Gabriela Firea - primarul general al Capitalei, Mircea Diaconu si Calin Popescu-Tariceanu l-au elogiat pe Victor Ponta cu prilejul Conventiei Anuale a Pro Romania, eveniment care a avut loc la Bucuresti. La corul laudatorilor s-a alaturat si Claudiu Craciun, secretarul general al formatiunii politice Demos, care in noiembrie 2015 solicita demiterea lui Ponta, in urma tragediei de la Clubul Colectiv.

Razboi in PSD din cauza aliantei cu Pro Romania

Apropierea dintre PSD si Pro Romania, care vor sa contracareze ofensiva PNL, naste dispute aprinse in tabara social democratilor. Surse politice spun ca nume importante din PSD fac totul pentru a arunca in aer posibila alianta cu Pro Romania.

Viorica Dancila se opune unei aliante cu Pro Romania

Fostul lider al PSD, Viorica Dancila, a spus ca ea se va opune in CEX-ul PSD unei aliante la nivel n.

EUGEN ANICESCU (COFACE): Ca intr-un domino, efectele Coronavirusului se vor simti si in Romania pe canalul comercial

Efectele Coronavirusului se vor simti si in Romania pe canalul comercial, pe liniile de distributie, primul impact fiind catre Uniunea Europeana, care va aduce efectele si catre Romania, in contextul unei economii globalizate, a declarat miercuri Eugen Anicescu, Country Manager, Coface Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )