Libnet.ro
UNICEF

13:00

Se intoarce sau nu Victor Ponta la PSD? Ce raspunde liderul PRO Romania la insistentele Gabrielei Firea

Playtech Playtech,
Se intoarce sau nu Victor Ponta la PSD? Ce raspunde liderul PRO Romania la insistentele Gabrielei Firea

Victor Ponta a renuntat, in 2015, la conducerea PSD, dupa cinci ani de cand a preluat sefia formatiunii, explicand ca nu va mai ocupa aceasta functie pana cand DNA nu va finaliza ancheta care il priveste. A optat pentru PRO Romania, devenind liderul grupului, desi este in continuare dorit de social-democrati. Printre ei, si Gabriela . continuă pe Playtech

Traian Basescu, replica de zile mari pentru Victor Ponta: Nu degeaba ii spun mincinosul mincinosilor. Nu exista om politic care sa ajunga in Rai Ce afirmase fostul premier

Traian Basescu i-a dat o replica acida lui Victor Ponta, dupa ce liderul Pro Romania l-a ironizat pe fostul presedinte si a afirmat ca spera sa nu se intalneasca cu el nici macar pe lumea.

MARCEL CIOLACU, LA CONFERINTA PRO ROMANIA: Victor Ponta a fost un prim-ministru bun

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu s-a aflat duminica la Conferinta anuala a Pro Romania unde si-a amintit cuvintele mamei sale, adresandu-se celor din sala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. El a criticat Guvernul Orban despre care a spus ca a intors toata Constitutia si toate regulile jocului, in functie de cum le spun lor sondajele.

Victor Ponta, despre audierea ministrilor PNL: Doar un mascarici ca Ludovic Orban poate fi fericit sa fie protagonist

Victor Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania nu participa la audierea ministrilor in comisiile de specialitate din Parlament, in conditiile in care nici macar liberalii nu doresc investirea Guvernului Orban II.

Victor Ponta, raspuns transant in privinta intoarcerii in PSD: Exclus!

Victor Ponta spune ca niciodata nu se va intoarce in PSD. Liderul Pro Romania spune intr-un interviu ca este exclus sa mai fie membru al PSD.

EXERCITIU DE ADMIRATIE PENTRU LIDERUL PRO-ROMANIA Ponta, reevaluat de liderii stangii

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a devenit, ieri, noua icoana a stangii politice de la noi din tara. Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, Gabriela Firea - primarul general al Capitalei, Mircea Diaconu si Calin Popescu-Tariceanu l-au elogiat pe Victor Ponta cu prilejul Conventiei Anuale a Pro Romania, eveniment care a avut loc la Bucuresti. La corul laudatorilor s-a alaturat si Claudiu Craciun, secretarul general al formatiunii politice Demos, care in noiembrie 2015 solicita demiterea lui Ponta, in urma tragediei de la Clubul Colectiv.

Gabriela Firea isi risca postul din PSD. Cum i-a ridicat osanale lui Victor Ponta la evenimentul Pro Romania

Presedinta PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a fost invitata la Conventia Nationala Pro Romania, iar primarul general a acceptat imediat invitatia. Chiar daca Gabriela Firea si Victor Ponta s-au contrat de multe ori in declaratii, in trecut, se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului si sunt gata sa faca o alianta pentru alegerile locale .

Primul pas spre alianta PSD-Ponta. Marcel Ciolacu, la Conferinta Pro Romania: Haideti, treceti odata acasa!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a transmis, duminica, delegatilor ProRomania care au participat la Conferinta anuala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. Cei mai multi membri ProRomania s-au desprins din PSD.

VICTOR PONTA: Singura veste buna este ca nu o sa il mai avem pe Orban dupa alegeri

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Timisoara, ca pentru partidul sau ar fi mai bine sa existe alegeri anticipate, dar ca exista o intelegere intre PNL si PSD pe aceasta tema, chiar daca isi mai dau tepe intre ei. Singura veste buna este ca nu o sa il mai avem pe Orban dupa alegeri, ceea ce e o veste buna, dar costisitoare, a sustinut Victor Ponta.

Desi ALDE a sugerat ca ar fi gata de o alianta, Pro Romania respinge ipoteza. Victor Ponta: Chiar vrem sa mergem singuri la alegeri, nu vrem sa fim la remorca nimanui

Victor Ponta a subliniat, duminica, ca Pro Romania va participa singur la alegeri, desi in aceeasi zi Calin Popescu-Tariceanu daduse de inteles ca ALDE ar fi gata sa repuna pe roti alianta de la.

VICTOR PONTA: Nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Conventia anuala a partidului sau, ca a avut mana buna pentru punerea pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare a Corinei Cretu si si-a reprosat ca a pus si oameni care nu meritau. Ponta mai spune ca in sala nu se afla nimeni care a votat Guvernul Orban: Noi cei de aici am spus ca nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )