Libnet.ro
UNICEF

12:00

Baronul Marian Oprisan, numit intr-o functie cheie in PSD

B1 B1,
Baronul Marian Oprisan, numit intr-o functie cheie in PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, vienri, dupa CEx, ca Marian Oprisan va avea o functie importanta in partid, pe viitor. Din ce am inteles, Marian Oprisan va coordona proiectul. continuă pe B1

Marian Oprisan inainte de CExN al PSD : Viorica Dancila este un lider puternic care poate indeplini functia de presedinte al partidului

UPDATELiderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat inainte de inceperea sedintei CExN al PSD ca partidul doreste sa-si atinga obiectivele fata de cetatenii romani si Romania. in ceea ce o.

Baronul Marian Oprisan: Dancila e o femeie extraordinara care va avea multe de spus in politica (VIDEO)

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, a avut numai cuvinte de lauda pentru premierul Viorica Dancila, la iesirea de la sedinta PSD, cand a fost intrebat de jurnalisti despre cele discutate in Comitetul.

Ce spune Marian Oprisan despre candidatura lui Ioan Aurel Pop la prezidentiale din partea PSD

Iniante de CEX-ul PSD, Marian Oprisan a fost intrebat daca presedintele Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, ar putea fi sustinut de PSD pentru alegerile prezidentiale.

MARIAN OPRISAN: Nu poti sa stai cu interimat la nesfarsit

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, spune ca in orice tara civilizata atunci cand un partid ramane fara presedinte se face congres intr-o saptamana si ca nu se poate sta cu interimat la nesfarsit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )