Libnet.ro
UNICEF

05:15

Marian Oprisan inainte de CExN al PSD : Viorica Dancila este un lider puternic care poate indeplini functia de presedinte al partidului

Antena3 Antena3,
Marian Oprisan inainte de CExN al PSD : Viorica Dancila este un lider puternic care poate indeplini functia de presedinte al partidului

UPDATELiderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat inainte de inceperea sedintei CExN al PSD ca partidul doreste sa-si atinga obiectivele fata de cetatenii romani si Romania. in ceea ce o. continuă pe Antena3

Clipul in care castigatoarea iUmor o imita pe Viorica Dancila este viral: in doar trei zile a fost vizionat de milioane de oameni

Castigatoarea celui de-al saselea sezon iUmor, actrita Irena Boclinca, a cucerit internetul, numarul in care a imitat-o si a ironizat-o pe Viorica Dancila devenind viral in scurt timp.

Clipul in care castigatoarea iUmor o imita pe Viorica Dancila este viral: Nu orice persoana poate fi parodiata. Trebuie sa aiba acel ceva VIDEO

Castigatoarea celui de-al saselea sezon iUmor, actrita Irena Boclinca, a cucerit internetul, numarul in care a imitat-o si a ironizat-o pe Viorica Dancila devenind viral in scurt timp.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

Niculae Badalau: Vom face un congres pentru a stabili candidatul la prezidentiale. Viorica Dancila este un presedinte bun

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat ca, potrivit Statutului partidului, probabil intr-o luna sau doua, Partidul Social Democrat va organiza un congres pentru desemnarea candidatului la.

Baronul Marian Oprisan, numit intr-o functie cheie in PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, vienri, dupa CEx, ca Marian Oprisan va avea o functie importanta in partid, pe viitor. Din ce am inteles, Marian Oprisan va coordona proiectul.

Ce spune Marian Oprisan despre candidatura lui Ioan Aurel Pop la prezidentiale din partea PSD

Iniante de CEX-ul PSD, Marian Oprisan a fost intrebat daca presedintele Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, ar putea fi sustinut de PSD pentru alegerile prezidentiale.

MARIAN OPRISAN: Nu poti sa stai cu interimat la nesfarsit

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, spune ca in orice tara civilizata atunci cand un partid ramane fara presedinte se face congres intr-o saptamana si ca nu se poate sta cu interimat la nesfarsit.

OPRISAN DESPRE CANDIDATUL PSD LA PREZIDENTIALE, Trebuie sa fie un tip serios si sa isi iubeasca tara

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv, ca PSD ar trebui sa aiba urmatorul congres la sfarsitul lunii iunie, astfel incat sa aiba stabilitate, predictibilitate si sa-si poata indeplini obiectivele. in ceea ce priveste candidatul la alegerile prezidentiale, Oprisan a spus ca intotdeauna PSD a avut propriul candidat, iar in acest an trebuie sa fie un tip serios, un om puternic, un om cu reale calitati si care sa isi iubeasca tara si care sa respecte cu sfintenie Constitutia.

Viorica Dancila: Luam in calcul si sustinerea unui candidat din afara PSD la prezidentiale (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, dupa CEx, ca nu este exclus ca partidul sa sustina la prezidentiale un candidat din afara PSD. Luam in calcul si aceasta varianta. Binenteles ca decizia o vom lua.

VIORICA DANCILA: Deciziile in PSD se vor lua cu votul majoritatii

Premierul Viorica Dancila da asigurari, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD deciziile vor fi luate intotdeauna doar cu votul majoritatii si in forurile statutare ale partidului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )