Libnet.ro
UNICEF

16:45

Basescu cere inchiderea metroului: E locul ideal pentru transmiterea coronavirusului

Antena3 Antena3,
Basescu cere inchiderea metroului: E locul ideal pentru transmiterea coronavirusului

Traian Basescu cere inchiderea metroului. Fostul presedinte trage un semnal de alarma si spune ca daca epidemia de coronavirus se va raspandi in Romania, spitalele nu vor face fata. continuă pe Antena3

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

CORONAVIRUS |Ministrul Bode: Nu s-a luat in discutie inchiderea metroului (VIDEO)

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, luni, ca nu s-a luat in discutie inchiderea transportului subteran in Capitala. La nicio sedinta la care am participat, nu s-a luat in.

Firea cere inchiderea scolilor si gradinitelor. Masurile luate in Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, propune inchiderea scolillor si a gradinitelor din Bucuresti pentru a previne raspandirea cazurilor de coronavirus.

Asociatia Elevilor cere inchiderea scolilor. Cu vietile copiilor nu te joci

Asociatia Elevilor din Constanta cere suspendarea cursurilor din toate unitatile de invatamant, in contextul cresterii numarului de cazuri de infectare cu coronavirus.

Consiliul National al Elevilor cere inchiderea scolilor din cauza Covid-19

Epidemia de coronavirus a creat ingrijorari in randul parintilor si al copiilor astfel ca elevii au dceis sa transmita prin Consiliul National al Elevilor un mesaj catre Ministerul Educatiei prin care cere suspendarea cursurilor scolare.

Coronavirus, masuri in educatie Monica Anisie: Suspendam olimpiadele judetene. Decizia privind inchiderea scolilor o ia Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews ca in cadrul videoconferintei cu inspectorii scolari a decis ca toate toate olimpiadelor scolare judetene si regionale, care urmau sa se desfasoare in perioada urmatoare, sa se suspende. Oricum ar fi, adica indiferent de decizia privind inchiderea scolilor, am decis suspendarea oricaror activitati in cadrul olimpiadelor scolare, concursurilor sportive. Ministerul Educatiei asteapta decizia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta privind inchiderea scolilor, a declarat pentru HotNews Monica Anisie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )