Libnet.ro
UNICEF

13:15

Firea cere inchiderea scolilor si gradinitelor. Masurile luate in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Firea cere inchiderea scolilor si gradinitelor. Masurile luate in Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, propune inchiderea scolillor si a gradinitelor din Bucuresti pentru a previne raspandirea cazurilor de coronavirus. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti

Primarul Gabriela Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus. Decizia apartine Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Coronavirus: Autoritatile iau in calcul inchiderea scolilor si gradinitelor, incepand de miercuri, pentru o saptamana UPDATE

Autoritatile iau in calcul inchiderea scolilor si gradinitelor din intreaga tara o hotarare fiind asteptata la finalul sedintei din aceasta seara a Comitetului pentru Situatii Speciale de Urgenta. Daca initial se vorbea despre o perioada mai lunga de timp, respectiv pana pe 21 aprilie, ultima propunere este ca scolile sa se inchida de miercuri, 11 martie, pana pe 22 martie. Perioada poate fi prelungita in functie de evolutia crizei coronavirusului.

Coronavirus: Firea, despre inchiderea scolilor - Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit, dar ma supun deciziilor autoritatilor nationale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile, dar ca se va supune deciziilor care vor fi luate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta care gestioneaza situatia generata de coronavirus.

Consiliul National al Elevilor cere inchiderea scolilor din cauza Covid-19

Epidemia de coronavirus a creat ingrijorari in randul parintilor si al copiilor astfel ca elevii au dceis sa transmita prin Consiliul National al Elevilor un mesaj catre Ministerul Educatiei prin care cere suspendarea cursurilor scolare.

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti in contextul coronavirus. Nu e motiv de panica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca ar fi de acord cu inchiderea scolilor avand in vedere amenintarea privind noul coronavirus, insa precizeaza ca nu poate lua, la nivel local, decizii care sa contravina celor luate de autoritati la nivel national.

Gabriela Firea, despre inchiderea scolilor din cauza coronavirus: Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit

Primarul general Gabriela Firea a declarat, in aceasta seara, ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile, in contexul inmultirii cazurilor de coronavirus, insa nu se va suprapune deciziilor luate la nivel national.

Gabriela Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti din cauza coronavirusului

Edilul Capitale, Gabriela Firea, a anuntat sambata seara ca ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti dupa aparitia celui de-al 12-lea caz din tara, depistat la un bucurestean venit de la Roma in urma cu 11 zile.

Asociatia Elevilor cere inchiderea scolilor. Cu vietile copiilor nu te joci

Asociatia Elevilor din Constanta cere suspendarea cursurilor din toate unitatile de invatamant, in contextul cresterii numarului de cazuri de infectare cu coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )