Libnet.ro
UNICEF

15:45

Basescu, chemat in judecata. Asociatia Magistratilor din Romania cere anularea decretului prin care Morar a fost numit judecator la CCR

Antena3 Antena3,
Basescu, chemat in judecata. Asociatia Magistratilor din Romania cere anularea decretului prin care Morar a fost numit judecator la CCR

Asociatia Magistratilor din Romania cere instantei sa anuleze decretul prezidential prin care Traian Basescu l-a numit pe Daniel Morar in functia de judecator al Curtii Constitutionale, informeaza. continuă pe Antena3

Asociatia Magistratilor cere anularea decretului prin care Morar a fost numit judecator la CCR

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) cere instantei sa anuleze decretul prezidential prin care presedintele Traian Basescu l-a numit pe Daniel Morar in functia de judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

SINTEZA ZILEI: Despre parteneriatul cu guvernul chinez, dar si un alt subiect exploziv

Lovitura fara precedent: Asociatia Magistratilor din Romania cere instantei sa anuleze decretul prezidential prin care Traian Basescu l-a numit pe Daniel Morar in functia de judecator al Curtii.

CEDO: Procedurile judiciare din Romania dureaza prea mult.

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) atrage atentia asupra duratei mari a procedurilor judiciare din Romania, precizand ca pana in prezent s-a pronuntat in 200 de cazuri legate de aceasta problema si mai are pe rol alte 500, se arata intr-un comunicat al APADOR-CH. Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) semnaleaza importanta hotararii CEDO, de marti, in cazul Vlad si altii c. Romaniei, prin care Curtea a constatat o deficienta de ordin .

Aproape 11.000 de companii din Romania au in spate investitori chinezi. Numarul lor a crescut cu 35% in ultimii 10 ani

Investitorii chinezi au inregistrat in Romania, pana la finele lunii octombrie, 10. 878 de firme 5,75% din totalul companiilor din Romania), capitalul cumulat al acestora totalizand 282,4 milioane de euro 1,035 miliarde de lei), potrivit datelor.

Cand ar putea incepe taxarea autostrazilor din Romania

Taxarea autostrazilor din Romania ar putea incepe dupa finalizarea centurii sud a Capitalei, unde lucrarile vor fi derulate in intervalul 2014-2017, a declarat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura,.

Administratorul de domenii .ro va dezvolta printr-o finantare europeana de 16 milioane de euro o infrastructura de tip cloud pentru institutiile publice din Romania

Institutul National de Cercetare in Informatica ICI), care administreaza domeniile de internet . ro, va dezvolta o infrastructura de cloud computing pentru institutiile publice din Romania, dupa ce Ministerul condus de Dan Nica a aprobat o finantare europeana de 16 milioane de euro pentru acest proiect, a anuntat marti Doina Banciu, directorul general al institutului. Cloud computing-ul este o noua tehnologie care permite stocarea, procesarea si utilizarea de date cum ar fi fisiere text, fotografii si fisiere video) si de software pe computere aflate la distanta pe care utilizatorii le pot accesa oricand in baza unei conexiuni la internet utilizand diverse terminale.

CEDO atrage atentia asupra duratei mari a procedurilor judiciare din Romania

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) atrage atentia asupra duratei mari a procedurilor judiciare din Romania, precizand ca pana in prezent s-a pronuntat in 200 de cazuri legate de aceasta problema si mai are pe rol alte 500, se arata intr-un comunicat al APADOR-CH, potrivit Mediafax.

CEDO atrage atentia asupra duratei mari a procedurilor judiciare din Romania

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) atrage atentia asupra duratei mari a procedurilor judiciare din Romania, precizand ca pana in prezent s-a pronuntat in 200 de cazuri legate de aceasta problema si.

VIDEO. Patru sirieni si-au pus viata in pericol incercand sa iasa ilegal din Romania.

Patru cetateni sirieni au incercat sa iasa ilegal din Romania, prin Vama Arad, ascunsi in compartimentul de marfa al unui TIR condus de un cetatean grec. Acesta transporta, conform documentelor de insotire a marfii, placi de aluminiu din Bulgaria pentru o firma din Germania. Politistii de frontiera aradeni au verificat, cu ajutorul aparaturii din dotare, asupra automarfarului si a remorcii acestuia si au descoperit, ascunse in cele doua compartimente destinate europaletilor, in locasuri .

Atuul turismului medical din Romania: preturi de 3 ori mai mici. Piata s-ar putea dubla pana in 2015

Piata turismului medical din Romania s-ar putea dubla pana in 2015, la jumatate de miliard de euro, in conditiile in care strainii pot plati pentru investigatii si de trei ori mai putini bani decat in alte state din Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )