Libnet.ro
UNICEF

05:15

Basescu: Am convingerea ca Elena Udrea este buna pentru Romania. Va pot garanta ca e un om inteligent

România Liberă România Liberă,
Basescu: Am convingerea ca Elena Udrea este buna pentru Romania. Va pot garanta ca e un om inteligent

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care nu face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie capabila, la nevoie, sa faca si compromisuri. continuă pe România Liberă

Basescu: Elena Udrea este buna pentru Romania!

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie.

Traian Basescu: Am convingerea ca, in orice caz, Elena Udrea este buna pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a abordat, sambata, in cadul Congresului PNTCD, subiectul candidaturii Elenei Udrea la Presedintie, spunand ca este convins ca aceasta este buna pentruRomania. Ce.

Elena Udrea a cumparat manuale pentru circa 5.000 de copii, din banii pentru lansarea candidaturii la prezidentiale (VIDEO)

Candidatul la Presedintie a Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, ofera manuale, rechizite scolare si ghiozdane unor copii proveniti din familii fara posibilitati. Actiunea Abecedare pentru cei mici a.

Elena Udrea crede ca Tariceanu nu va aduna suficienta sustinere in primul tur pentru a-l ajuta pe Ponta in turul doi (VIDEO)

Prezidentialul PMP Elena Udrea a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, difuzata de B1 TV, ca Victor Ponta se bazeaza pe voturile electoratului lui Calin Popescu Tariceanu in.

Elena Udrea, despre prezidentiabilul Iohannis: M-am mirat ca ACL a ales sa mearga cu un candidat care urma sa fie judecat pentru incompatibilitate (VIDEO)

Prezidentiabilul PMP Elena Udrea a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Buna Seara,Romania, difuzata de B1 TV, ca a fost surprinsa ca ACL a ales sa mearga la alegerile prezidentiale cu un.

Elena Udrea dezvaluie planul din spatele confesiunii bizare a lui Robert Turcescu

Elena Udrea se da de gol si dezvaluie planul din spatele confesiunii bizare a lui Robert Turcescu. Blonda girata de Basescu, chiar ea invitata de multe ori in emisiunile lui Turcescu, pune egal intre presupusa.

VIDEO Elena Udrea: in cazul Turcescu, vedem ce ar putea insemna ca un candidat sa fie ofiter acoperit

Presedintele PMP Elena Udrea, candidata partidului la alegerile prezidentiale, discuta cu jurnalistul Dan Marinescu, in direct la Adevarul Live de la ora 12. 00, despre debutul campaniei electorale si despre strategia sa pentru alegerile din noiembrie.

Adevarul Live, Elena Udrea:in cazul Turcescu, vedem ce ar putea insemna ca un candidat sa fie fost sau actual ofiter acoperit

Presedintele PMP Elena Udrea, candidata partidului la alegerile prezidentiale,discuta cu jurnalistul Dan Marinescu, la Adevarul Live, despre debutul campaniei electorale si despre strategia sa pentru alegerile din noiembrie.

VIDEO Elena Udrea: Toti candidatii sa dea declaratie pe proprie raspundere ca nu au fost ofiteri acoperiti

Presedintele PMP Elena Udrea, candidata partidului la alegerile prezidentiale, a dicutat cu jurnalistul Dan Marinescu, la Adevarul Live, despre debutul campaniei electorale si despre strategia sa pentru alegerile din noiembrie.

Elena Udrea: Daca vor ramane fara candidat, cei mai multi din PDL ma vor vota

Elena Udrea si Teodor Melescanu mizeaza pe voturile electoratului ACL, in cazul in care Iohannis nu va mai putea candida. Indiferent de decizia pe care o va lua instanta in cazul liderului PNL, Melescanu crede.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )