Libnet.ro
UNICEF

12:45

Basescu: Cred ca FMI va valida incheierea unui nou acord cu Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu: Cred ca FMI va valida incheierea unui nou acord cu Romania

Presedintele Basescu a declarat, la Pro TV, ca opinia sa privind indeplinirea punctelor din Acordul cu FMI nu este atat de negativa cum este prezentata in presa, adaugand ca el crede ca board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Cred ca board-ul FMI va valida incheierea unui nou acord cu Romania

Seful Statului si-a exprimat, astazi, opinia, in cadrul unei emisiuni televizate, in ceea ce priveste indeplinirea punctelor din Acordul cu FMI, declarand ca rezultatul nu este atat de negativ precum este prezentat in presa, iar board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare parte a acestora si va valida incheierea unui nou Acord.

Traian Basescu sustine un nou accord cu FMI.

Presedintele Basescu a declarat ca opinia sa privind indeplinirea punctelor din Acordul cu FMI nu este atat de negativa cum este prezentata in presa, adaugand ca el crede ca board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare parte a acestora si va valida incheierea unui nou Acord, relateaza Mediafax, preluand declaratiile sefului statului facute la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV. Nu e atat de negativa cum o aud in presa. Eu cred ca boardul FMI va constata indeplinirea .

Basescu: Cred ca board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare parte a criteriilor stabilite si va incheia un nou acord cu Romania

Presedintele Basescu a vorbit, duminica, despre indeplinirea punctelor din acordul cu FMI, precizand ca, in opinia sa, board-ulFMI va constata indeplinirea celor mai multe a acestora si va incheia astfel.

Traian Basescu: Desi Guvernul nu creste salariile si pensiile, nu inseamna ca Romania este in austeritate

Presedintele Traian Basescu a dicutat, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre proiectul de revizuire a Constitutiei si referendumul pentru Parlament unicameral. Totodata, seful statului s-a aratat in favoarea incheierii unui nou acord cu FMI si a sustinut exploatarea gazelor de sist.

Directorul FMI, in vizita la Bucuresti.

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, va veni la Bucuresti, anunta premierul Victor Ponta, surse oficial, informeaza Mediafax. El a precizat ca vizita are ca scop evidentierea incheierii acordului cu Romania si fiind deja pregatita, inaintea board-ului in care se se va constata efectiv daca criteriile sunt indepliniteCu ocazia acelei vizite va fi mentionata si problema incheierii unui nou acord, adauga sursele citate. In scrisoarea transmisa Fondului Monetar International FMI) in .

De ce e nevoie de un nou acord cu FMI

Odata ce resursele acum incuiate in intreprinderi de stat ineficiente vor fi eliberate, libertatea economica a populatiei va creste. Resursele astfel disponibilizate vor putea fi utilizate in locuri mai productive pentru crearea de noi locuri de munca in sectorul privat, reducand dependenta de redistribuirea de la stat. In acest fel, puterea economica se va separa de puterea politica pana la cap, reducand deficitul de libertate economica reflectat de coruptie si de neclaritatea drepturilor de proprietate. Abia atunci se va instaura domnia legii si va aparea prosperitatea pe care ne-o dorim. Experienta ne arata ca in atingerea acestui deziderat, un acord cu FMI, UE si Banca Mondiala este o necesitate.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )