Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Cred ca board-ul FMI va valida incheierea unui nou acord cu Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Cred ca board-ul FMI va valida incheierea unui nou acord cu Romania

Seful Statului si-a exprimat, astazi, opinia, in cadrul unei emisiuni televizate, in ceea ce priveste indeplinirea punctelor din Acordul cu FMI, declarand ca rezultatul nu este atat de negativ precum este prezentat in presa, iar board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare parte a acestora si va valida incheierea unui nou Acord. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Cred ca board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare parte a criteriilor stabilite si va incheia un nou acord cu Romania

Presedintele Basescu a vorbit, duminica, despre indeplinirea punctelor din acordul cu FMI, precizand ca, in opinia sa, board-ulFMI va constata indeplinirea celor mai multe a acestora si va incheia astfel.

Basescu: Cred ca FMI va valida incheierea unui nou acord cu Romania

Presedintele Basescu a declarat, la Pro TV, ca opinia sa privind indeplinirea punctelor din Acordul cu FMI nu este atat de negativa cum este prezentata in presa, adaugand ca el crede ca board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare.

Traian Basescu : Protestez public pentru introducerea stemei pe tricolor.

Prezentam noi declaratii ale presedintelui Traian Basescu, aflat azi la emisiunea Dupa 20 de ani, de la PRO TV. Iata declaratiile, asa cum sunt relatate de Mediafax. Eu nu sunt atat de pesimist cu privire la evolutia economiei. Cred ca in Romania nu va creste somajul, ceea ce este un prim pas bun. Absorbtia fondurilor europene ar da un plus de forta de munca. Cred ca board-ul FMI va valida incheierea celui de-al doilea acord, cel care e in desfasurare. Romania nu mai e in .

Traian Basescu sustine un nou accord cu FMI.

Presedintele Basescu a declarat ca opinia sa privind indeplinirea punctelor din Acordul cu FMI nu este atat de negativa cum este prezentata in presa, adaugand ca el crede ca board-ul FMI va constata indeplinirea in cea mai mare parte a acestora si va valida incheierea unui nou Acord, relateaza Mediafax, preluand declaratiile sefului statului facute la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV. Nu e atat de negativa cum o aud in presa. Eu cred ca boardul FMI va constata indeplinirea .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )