Libnet.ro
UNICEF

15:00

Basescu despre alegerile prezidentiale: Ciolos nu are sanse, Iohannis are

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu despre alegerile prezidentiale: Ciolos nu are sanse, Iohannis are

Senatorul PMP Traian Basescu este de parere ca Dacian Ciolos nu are sanse de a castiga alegerile prezidentiale de anul viitor si ca opozitia ar trebui sa-l sustina pe presedintele Klaus Iohannis, care si-a anuntat intentia de a candida pentru un nou mandat. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Dacian Ciolos nu are sanse la prezidentiale. Va trebui sustinut Klaus Iohannis. Pe Ciolos poate il mai pune cineva ceva, ca el merge pus, nu ales

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Dacian Ciolos nu are sanse de a castiga alegerile prezidentiale de anul viitor si ca opozitia ar trebui sa-l sustina pe Klaus Iohannis. Pe Dacian Ciolos poate il mai pune cineva ceva, ca el merge pus. il pui ministru, e ministru, il pui consilier, e consilier, il pui comisar european, e comisar european, dar nu il vad ales, a spus Basescu.

Dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora, CLASAT de DNA. Vezi motivarea

Procurorii DNA au clasat dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora. La baza deciziei sta refuzul Parlamentului de a incuviinta urmarirea penala a luiTitus Corlatean, cel care la v.

Traian Basescu, despre revocarea ministrilor si a procurorul general: Nimeni nu ii poate pune pixul in mana presedintelui sa semneze, nici mama Curtii Constitutionale

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut duminica seara ca nu exista nimic in lege care sa il oblige pe Klaus Iohannis sa semneze revocarea ministrilor precum doreste Guvernul si nici pe cea a.

Traian Basescu, despre demersul lui Augustin Lazar: Cum Dumnezeu sa ataci in instanta un raport de evaluare?

Traian Basescu a vorbit despre demersul lui Augustin Lazar carea depus, la Curtea de Apel Alba Iulia, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functie. Nimeni nu ii poate pune presedintelui.

Ce discurs aniversar are Klaus Iohannis la Centenar?

Presedintele Klaus Iohannis si-a devansat vizita oficiala in Franta pentru luni si marti pentru a putea participa miercuri, pe 28 noiembrie, la sedinta solemna a Parlamentului consacrata celebrarii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )