Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce discurs aniversar are Klaus Iohannis la Centenar?

Antena3 Antena3,
Ce discurs aniversar are Klaus Iohannis la Centenar?

Presedintele Klaus Iohannis si-a devansat vizita oficiala in Franta pentru luni si marti pentru a putea participa miercuri, pe 28 noiembrie, la sedinta solemna a Parlamentului consacrata celebrarii. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Klaus Iohannis! Ministrul Justitiei: Olguta Vasilescu nu mai poate fi refuzata

Presedintele Klaus Iohannis nu are dreptul sa refuze revocarea unui ministru, a spus miercuri seara ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Olguta Vasilescu nu mai poate fi refuzata, a precizat Tudorel.

Klaus Iohannis nu merge la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Ce i-a transmis seful statului Patriarhului Daniel

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a trimis o scrisoare Patriarhului Daniel, in care seful statului in anunta pe liderul Bisericii Ortodoxe Romane ca nu are cum sa ajunga la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, fiind plecat la Bruxelles pentru o intalnire cu liderii europeni.

KLAUS IOHANNIS: Curtea Europeana de Conturi sprijina utilizarea eficienta a fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit ieri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene de Conturi, Klaus-Heiner Lehne, context in care a mentionat ca prin rapoartele emise si prin recomandarile facute, aceasta institutie europeana reuseste sa ofere o baza importanta pentru cresterea eficientei si a corectitudinii in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia DNA. Cum a reactionat ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Tot azi, presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public. Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!, a reactionat Toader.

Presedintele PE, intalnire cu Klaus Iohannis: Aveti un rol foarte important pentru noi

Romania doreste sa contribuie la promovarea agendei europene comune, intr-un spirit constructiv si de consens, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, in cadrul intalnirii, de la Palatul Cotroceni, cu.

Klaus Iohannis, intrevedere la Cotroceni cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri la ora 11, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania. Vizita oficialului.

Mihnea Constantinescu, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru excelenta profesionala

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu, care a murit sambata noaptea, a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru promovarea intereselor Romaniei si excelenta profesionala, transmite Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la 13:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa, marti,de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni. Stire in curs de actualizare.

Klaus Iohannis, declaratii de presa de la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa marti, la ora 13. 00, aceasta fiind prima reactie dupa remanierea guvernamentala stabilita de PSD in CEx. Pe agenda sefului statului s-au mai aflat astazi intalnirea cu presedintele Curtii Europene de Conturi,Klaus-Heiner Lehne, dar si primirea Vicepresedintelui Consiliului Federal al Confederatiei Elvetiene, Sef al Departamentului Federal de Finante, Ueli Maurer.

Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )