Libnet.ro
UNICEF

09:15

Basescu despre atacul din Siria: Nimeni nu poate miza pe toleranta SUA!

B1 B1,
Basescu despre atacul din Siria: Nimeni nu poate miza pe toleranta SUA!

Atacul SUA asupra unei baze aeriene din Siria transmite, in primul rand, un semnal ca Statele Unite nu sunt dispuse sa abandoneze Orientul Mijlociu in mainile Rusiei, si, pe de alta parte, qu. continuă pe B1

Basescu despre atacul din Siria: Nimeni nu poate miza pe toleranta SUA!

Atacul SUA asupra unei baze aeriene din Siria transmite, in primul rand, un semnal ca Statele Unite nu sunt dispuse sa abandoneze Orientul Mijlociu in mainile Rusiei, si, pe de alta parte, qu.

Raluca Turcan despre atacul din Siria: Drepturile omului nu sunt negociabile, acesta este mesajul pe care l-au transmis SUA

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca Statele Unite au transmis un mesaj foarte clar prin atacul din Siria, acela ca drepturile omului nu sunt.

Ce spune MAE despre atacul din Siria: O reactie ferma la atrocitatile comise cu arme chimice

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis printr-un comunicat de presa ca actiunea SUA din 7 aprilie 2017, de a ataca baza militara din Siria cu rachete Tomahawk, este o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice.

Basescu despre atacul SUA din Siria: Acesta este semnalul ca SUA nu abandoneaza Orientul Mijlociu in mainile Rusiei

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat despre atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria ca transmite in primul rand un semnal. Statele Unite nu sunt dipsuse sa abandoneze Orientul Mijlociu.

Atacul din Siria ar putea sa afecteze direct Romania. Pretul petrolului, in urcare dupa atacul americanilor de la baza militara

Principala reactie a pietelor financiare la atacul american cu rachete asupra unei baze aeriene din apropierea orasului sirian Homs a reprezentat-o cresterea cu 2% a pretului la petrol, vineri cotatia barilului de petrol Brent depasind 56 de dolari, potrivit BBC. Acest lucru ar putea afecta preturile combustibililor din lume, chiar si pe cei din Romania.

Rusia a trimis o fregata in Mediterana catre navele SUA care au lansat atacul din Siria

O nava ruseasca de lupta se indreapta spre cele ale armatei SUA. Nava a patruns in estul Marii Mediterane si se indreapta spre navele de pe care s-a lansat atacul din Siria. Stire in.

Kremlinul ii raspunde lui Trump: americanii nu au informatii obiective despre atacul chimic din Siria

Americanii nu au informatii obiective despre ultimul atac chimic din Siria, soldat cu cel putin 86 de morti si imputat de occidentali regimului de la Damasc, a declarat joi purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de AFP.

Kremlinul ii raspunde lui Trump: americanii nu au informatii obiective despre atacul chimic din Siria, acuzatiile aduse regimului Assad sunt nefondate

Americanii nu au informatii obiective despre ultimul atac chimic din Siria, soldat cu cel putin 86 de morti si imputat de occidentali regimului de la Damasc, a declarat joi purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de AFP.

Atacul chimic din Siria: Liderii occidentali considera ca regimul Assad este principalul responsabil. Rusia il apara pe liderul sirian

Oficialii europeni critica aspru atacul din Siria si acuza regimul Bashar al-Assad ca ar fi responsabil pentru aceasta tragedie care a lovit nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib.

Basescu: Atacul americanilor din Siria este legitim si readuce aminte Rusiei ca este o putere regionala si ca puterea globala este SUA. Propaganda rusa va incerca sa discrediteze acest atac (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, intr-o interventie pentru B1 TV, ca atacul fortelor americane asupra unei baze aeriene din Siria este legitim, pentru ca regimul condus de Bashar Al-Assad a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )