Libnet.ro
UNICEF

14:01

Basescu, despre Catalina Ponor: Din tot lotul deplasat la Baku, a fost singura care s-a calificat in finale

B1 B1,
Basescu, despre Catalina Ponor: Din tot lotul deplasat la Baku, a fost singura care s-a calificat in finale

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris intr-o postare pe pagina sa de Facebook un mesaj in care o felicita pe Catalina Ponor dupa castigarea a doua medalii de aur la Cupa. continuă pe B1

VIDEO. Catalina Ponor, aur la barna si la sol la Cupa Mondiala de la Baku

Catalina Ponor a obtinut, duminica, medaliile de aur la barna si la sol la Cupa Mondiala de la Baku. Catalina Ponor, care anul acesta implineste 30 de ani, fusese singura din cei sapte sportivi romani prezenti la start care reusise sa treaca de faza calificarilor, urmand sa evolueze la barna si sol, aparatele sale favorite, informeaza Digi24.

Catalina Ponor a obtinut medalii de aur la barna si sol, la Cupa Mondiala de la Baku (VIDEO)

Catalina Ponor a castigat medalia de aur la barna si la sol,la Cupa Mondiala de la Baku, informeaza news. ro. La sol, Catalina Ponor a fost notata cu 13,433 13,233 in calificari),.

Cupa Mondiala, gimnastica: Catalina Ponor, aur la barna si sol

Gimnasta Catalina Ponor a castigat, duminica, medaliile de aur la barna si la sol la Cupa Mondiala de la Baku, ea fiind singura reprezentanta a Romaniei in finalele competitiei, informeaza News. ro.

Catalina Ponor, medalii de aur la barna si sol la Cupa Mondiala de la Baku

Gimnasta Catalina Ponor a castigat, astazi, medaliile de aur la barna si la sol la Cupa Mondiala de la Baku, ea fiind singura reprezentanta a Romaniei in finalele competitiei.

Catalina Ponor, singura gimnasta romana care s-a calificat in finalele de la sol si barna din cadrul Cupei Mondiale de la Baku

Gimnasta Catalina Ponor s-a calificat, vineri, in finalele de la barna si sol din cadrul Cupei Mondiale de la Baku. Ea este singura sportiva din delegatia Romaniei care a ajuns in finala, informeaza Federatia Romana de Gimnastica.

Ministrul Carmen Dan, despre situatia romancelor din sudul Italiei: Exista o ancheta penala

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca in Italia a fost deschisa o ancheta penala, ca urmare a informatiilor aparute in presa privind romancele care ar fi fost exploatate si abuzate in ferme si sere din Sicilia.

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )