Libnet.ro
UNICEF

14:00

Basescu, despre dosarul Revolutiei: Lazar a facut o operatiune de PR, crezand ca va da peste cap pe toata lumea

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre dosarul Revolutiei: Lazar a facut o operatiune de PR, crezand ca va da peste cap pe toata lumea

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca trimiterea Dosarului Revolutiei la instanta a fost o operatiune de PR a procurorului general Augustin Lazar, precizand ca rezultatul este lipsit de credibilitate atat timp cat audierile continua in acest dosar. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei: Domnul Lazar a facut o operatiune de PR esuata, din pacate

Traian Basescu il critica in termeni duri pe Procurorul General al Romaniei, pentru trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei. Fostul sef de stat considera ca demersul reprezinta o operatiune de PR a.

Ce spune Parchetul General, dupa scrisoarea fiului disidentului Gheorghe Ursu - instanta suprema este competenta sa se pronunte asupra obiectivitatii rechizitoriului in dosarul Revolutiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie este competenta sa se pronunte asupra obiectivitatii, temeiniciei si legalitatii rechizitoriului Sectiei Parchetelor Militare in dosarul Revolutiei, spune Parchetul General. Precizarile au fost facute joi, in contextul in care Andrei Ursu, fiul disidentului anticomunist Gheorghe Ursu, alaturi de 11 personalitati, i-au trimis procurorului general Augustin Lazar o scrisoare deschisa in care il intreaba de ce lipsesc din dosarul Revolutiei, trimis recent instantei, tocmai securistii care au tras in multime in decembrie 89.

Minciuni scandaloase descoperite in Dosarul Revolutiei.Ce a spus Augustin Lazar despre proiectul trimis la minister

Ana Maria Bujor a prezentat la Antena 3 o serie de minciuni legate de Dosarul Revolutiei. Dosarul Revolutiei nu este nici pe departe cel despre care vorbeste Augustin Lazar. Exista in acest moment in.

Basescu, despre Lazar: Pe atmosfera care s-a creat ar trebui sa demisioneze sau sa-l revoce Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca, desi nu exista documente despre implicarea lui Augustin Lazar in persecutarea disidentului Iulius Filip, el ar trebui sa demisioneze din functia de procuror general sau Klaus Iohannis sa il revoce, ca sa asigure continuitatea condamnarii comunismului.

Dragnea: Dosarul Revolutiei e o mascarada. Nu ma pot delimita de Iliescu, sunteti din alt film, ce naiba?

Liviu Dragnea a spus la Craiova, intrebat daca va lua o pozitie fata de Ion Iliescuin contextul dosarulului Revolutiei, ca nu se poate delimita de acesta. Cand ziarista i-a spus ca Iliescu este acuzat si in dosarul Mineriadei, Dragnea i-a raspuns: Domnisoara, sunteti din alt film, ce naiba?.

Dragnea: Nu ma pot delimita de Iliescu. Dosarul Revolutiei e o mascarada

Liviu Dragnea a spus vineri, la Craiova, intrebat, in contextul dosarulului Revolutiei, daca va lua o pozitie fata de Ion Iliescu, ca nu se poate delimita de acesta, relateaza Mediafax. Cand ziarista i-a spus ca Iliescu este acuzat si in dosarul Mineriadei, Dragnea i-a raspuns: Domnisoara, . ) sunteti din alt film, ce naiba?.

Avocatul lui Ion Iliescu, noi detalii in dosarul Revolutiei

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, aduce noi detalii cu privire ladosarul Revolutiei : procurorii ar fi mintit ca au terminat urmarirea penala. Asta pentru ca, spune avocatul, la cateva zile dup?.

Basescu, despre solicitarile din Europa privind stoparea anchetarii lui Kovesi: Excese de campanie. De ce a lipsit de la consultarile pentru referendum

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca solicitarile venite din Europa de stopare a anchetarii Laurei Codruta Kovesi reprezinta excese de campanie si ca unii politicieni europeni cred ca da bine pentru alegerile europarlamentare sa o apere, dar facand niste apeluri stupide.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )