Libnet.ro
UNICEF

06:30

Basescu, despre informarile SRI cu privire la Hexi Pharma: La mine au ajuns informatii cu retete falsificate

Antena3 Antena3,
Basescu, despre informarile SRI cu privire la Hexi Pharma: La mine au ajuns informatii cu retete falsificate

Traian Basescu a confirmat duminica seara la un post de televiziune ca SRI are dreptate ca a informatautoritatile in ultimii ani in legatura cu criza din sanatate, dar ca nu au existat. continuă pe Antena3

Traian Basescu rupe TACEREA in cazul Hexi Pharma. Informatii despre dezinfectantii diluati, inca din 2012

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca o firma franceza a facut, in 2012, o analiza a substantelor Hexi Pharma si a constatat ca acestea sunt falsificate, intrebandu-se cum de Serviciul Roman de Informatii nu a aflat acest lucru.

Nu tin minte informari pe diluanti sau pe Hexi Pharma

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a afirmat, sambata, la Ploiesti, ca nu isi aduce aminte numarul informarilor pe care le-a primit de la SRI in mandatul sau cu privire la dezinfectanti, precizand ca un prim ministru poate primi zeci de informari pe zi, insa SRI avea obligatia de a sesiza organele de ancheta, transmite Agerpres.

Sagalnicii, dar si lucruri serioase pe tema SRI si Hexi Pharma

Vineri, in timpul unei interminabile calatorii spre Targu Mures, intr-un autobuz ceva mai acatarii, dar totusi pretentios numit autocar, am aflat ca pe lista datornicilor Hexi Pharma s-ar afla insusi Serviciul Roman de Informatii. Stirea era difuzata de Digi FM si putea fi lesne socotita exploziva.

Traian Basescu: O firma franceza a facut in 2012 analiza substantelor Hexi Pharma; cum de SRI nu a aflat? (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a dezvaluit, pe pagina personala de Facebook, mai multe detalii legate de scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma si presupuse informari facute de.

Premierul Ciolos, informat de SRI despre scandalul dezinfectantilor. Guvernul a trimis la Parchet raportul Hexi Pharma

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca directorul SRI i-a prezentat o sinteza a informatiilor detinute de serviciu privind situatia din spitale si notele pe care le-a transmis in ultimii ani autoritatilor. Seful executivului a spus ca aceste informatii sunt legate de infectiile nozocomiale si de potentiale probleme la modul cum s-au negociat si semnat anumite contracte. Totodata, Guvernul a sesizat Parchetul in legatura cu raportul privind produsele Hexi Pharma, a anuntat vineri premierul Dacian Ciolos.

Hexi Pharma, pusa oficial sub invinuire penala

ACTUALIZARE 17:45 Ciolos: Daca mai sunt unii care folosesc dezinfectantii Hexi Pharma, o fac pe raspunderea lor Premierul Dacian Ciolos a afirmat astazi ca, daca mai sunt unele spitale care folosesc dezinfectantii Hexi Pharma, o fac pe raspunderea lor. *ACTUALIZARE 16:09 Ciolos: Am primit mai multe informatii in aceste zile de la SRI, inclusiv privind infectii nosocomiale *ACTUALIZARE 15:59 Executivul a trimis la Parchet raportul Hexi Pharama *ACTUALIZARE 14:07 Controale la Ministerul Sanatatii si la alte patru spitale *ACTUALIZARE 10:37 Hexi Pharma are facturi neachitate catre un offshore din Cipru, datoriile cumulate ajungand la 20 de milioane de euro *ACTUALIZARE 10:05 Europarlamentarii Daciana Sarbu si Victor Negrescu cer Comisiei Europene masuri ferme in contextul crizei dezinfectantilor Hexi Pharma *Hexi Pharma are datorii de 23,4 milioane de lei.

Semnale de alarma dupa scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. O judecatoare someaza Parchetele: Este o chestiune de viata si de moarte!

Judecatoarea Florica Roman, de la Curtea de Apel Oradea, a tras un semnal de alarma cu privire la scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, arata flux24. ro. Ma intreb, in calitate.

Iubita patronului de la Hexi Pharma tinea angajatii sub teroare: Dupa ce a venit Uliana de la Chisinau, chiar nu mai sufla nimeni in firma

Compania Hexi Pharma era condusa de patronul Dan Condrea, dar se pare ca si de iubita acestuia, Uliana Ochinciuc, o moldoveanca de peste Prut, despre care se vorbeste ca facea legea la Hexi Pharma. Dupa.

Ce a declarat Liviu Dragnea despre firma Hexi Pharma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Targoviste, ca pana la izbucnirea scandalului dezinfectantilor din spitale nu a auzit de firma Hexi Pharma. 'Nu am auzit. Va dati.

Scandalul Hexi Pharma trece de granite: Dezinfectantii diluati, folositi si in Bulgaria. Ce au declarat reprezentatii de la sud de Dunare, despre substantele folosite (VIDEO)

Produsele Hexi Pharma au ajuns si in strainatate, in Bulgaria, potrivit tolo. ro, desi guvernul de la Sofia a sustinut contrariul. in cele din urma, bulgarii au anuntat ca vor retrage produsele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2349 seconds )