Libnet.ro
UNICEF

21:00

Basescu, despre motivele pentru care Dancila nu a fost invitata la summitul de la Sibiu: Iohannis e cel care prezideaza Consiliul European

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre motivele pentru care Dancila nu a fost invitata la summitul de la Sibiu: Iohannis e cel care prezideaza Consiliul European

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca in spatiul public se revarsa necunoasterea despre Uniunea Europeana, prin faptul ca jurnalisti si politicieni deplang faptul ca doamna Dancila inca nu a fost invitata la Sibiu. El explica ca ea nici nu va fi invitata la lucrarile Consiliului European si subliniaza diferenta intre aceasta institutie si Consiliul Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Dancila: Nu am fost invitata la summit-ul de la Sibiu. E greu de inteles si nepotrivit

Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu de saptamana viitoare. A confirmat-o chiar premierul care a comentat ca i se pare greu de inteles si nepotrivit ca tocmai cei care au muncit atat pentru Romania, care au atras atatea aprecieri sa nu fie invitati la summit.

Viorica Dancila: Nu am fost invitata inca la Summit-ul de la Sibiu. Mi se pare nepotrivit (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat vineri ca nu a fost invitata la la Summit-ul UE de pe 9 mai, care va avea loc la Sibiu. Sefa Guvernului a precizat ca i se pare nepotrivit ca nici ea si nici membrii cabinetului sau nu.

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Nu am fost invitata inca. Cum putem vorbi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu e prezent?

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE.

VIORICA DANCILA, DESPRE PARTICIPAREA LA SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Nu am fost invitata inca

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE.

Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul liderilor UE de la Sibiu: Mi se pare nepotrivit! Tocmai cei care au muncit nu au fost invitati

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca este nemultumita de atitudinea Presedintiei, care nu a lansat o invitatie catre premier pentru participarea la Summit-ul de la Sibiu din data de 9 mai. Daca.

Postul national german de radio compara PSD cu un sistem in stil mafiot / Ministrul roman al Comunicatiilor critica MAE si sugereaza Radio Romania un documentar despre Alternativa pentru Germania

Postul national de radio din Germania a realizat un documentar despre PSD, precizand ca partidul e un sistem asemanator mafiei. in replica, ministrul Comunicatiilor Alexandru Petrescu spune ca MAE s-a dovedit prea gentil in a semnala si de a raspunde la devieri de pozitii ale unor ambasade si sugereaza postului de radio national din Romania sa documenteze un reportaj despre augmentarea fenomenului de extremism in Germania si despre accederea pentru prima data, dupa finalul celui de-al II-lea Razboi Mondial, a unui partid de sorginte nationalista in Parlamentul german precum Alternativa pentru Germania.

Tudorel Toader: OUG-urile pe justitie NU au fost realizate la Minister

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a revenit, joi seara, pe Facebook, cu explicatii referitoare la motivele pentru care modificarea Codurilor penale nu s-a facut prin ordonanta de urgenta, in mandatul sau. Toader face din start o precizare:.

Faze tari: Cum a sarbatorit o tanara divortul obtinut dupa o lupta de 15 ani prin tribunale; O domnisoara de onoare a trebuit sa supravegheze 90 de pestisori aurii; Motivul pentru care un barbat a impins 107 km o masina in care se afla bunica sa

Asa se transforma un bob de cacao intr-un iepuras de Paste. Ouale si iepurasii din ciocolata sunt preferatele romanilor atunci cand vine vorba despre. Sapte vehicule bizare ale Germaniei din Al Doilea Razboi Mondial. in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, germanii au folosit masiv.

Motivul pentru care o mama a lasat un pedofil sa-i violeze fiicele. Ce i-a promis barbatul

O femeie a lasat un pedofil sa-i violeze fetitele. Barbatul i-a promis ca se va casatori cu ea. Incidentul a avut loc in locuinta femeii, unde cele doua fetite de 1 an si 4 ani au fost violate de.

HOROSCOP. Zodia pentru care luna mai are o semnificatie deosebita

Luna mai este extrem de importanta pentru o zodie. Au trecut sarbatorile si este cazul sa privim viata si din perspectiva materiala, nu doar din cea spirituala. Luna Mai este .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2146 seconds )