Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre Paleologu: Eu sper sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila

Hotnews Hotnews,
 Basescu, despre Paleologu: Eu sper sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila

Traian Basescu a afirmat, duminica, despre Theodor Paleologu, propunerea PMP de candidat al partidului la alegerile prezidentiale, ca spera sa ii incurce pe Viorica Dancila si pe Dan Barna, astfel incat prezidentiabilii PSD si USR-PLUS sa nu intre in turul doi, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Basescu: Eu sper ca Theodor Paleologu sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent duminica, la prima parte a reuniunii PMP, unde a sustinut ca Theodor Paleologu sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentiale, exprimandu-si speranta ca acesta sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila.

Traian Basescu, despre candidatura lui Paleologu: Eu sper sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila (VIDEO)

Colegiului National al PMP s-a reunit duminica pentru validarea lui Theodor Paleologu drept candidat al formatiunii in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Cu aceasta ocazie, fostul presedinte Traian.

Traian Basescu, despre sansele PMP la prezidentiale: Eu cred ca va fi o mare supriza. in turul 2 se poate intampla orice

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat, vineri seara, ca PMP isi va alege in aceast sfarsit de saptamana candidatul pentru prezidentiale intre Theodor Paleologu si Mihail Neamtu. Acesta se arata.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )