Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre protocolul dintre SRI si Parchet: Vai, ce jale, ce durere! Cum ramane cu propaganda mincinoasa, latrailor?

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre protocolul dintre SRI si Parchet: Vai, ce jale, ce durere! Cum ramane cu propaganda mincinoasa, latrailor?

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, dupa publicarea protocolului dintre SRI si Parchetul General, ca acesta demonstreaza ca in mandatul lui sunt invocate doar cinci hotarari ale CSAT, dintre care patru se refera la antiterorism si contraterorism, activitati aflate in sarcina DIICOT si a Parchetului General, si doar una se refera la combaterea coruptiei, a fraudei si a spalarii banilor. continuă pe Adevărul

Dana Girbovan, despre Protocolul dintre SRI si Parchetul General: Gravitatea prevederilor din acest Protocol este cutremuratoare

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), Dana Girbovan, critica in termeni extremi de duri Protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General desecretizat vineri. Potrivit.

Tariceanu, despre desecretizarea protocolului SRI-Parchet: Lucrurile trebuie duse pana la capat

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, intr-o conferinta de presa la Arad, ca saluta acceptul SRI de a desecretiza protocolul incheiat in 2009 cu Parchetul General. in opinia sefului Senatului, a.

Traian Basescu: Din protocolul desecretizat de SRI nu rezulta implicarea Serviciului in activitatea DNA prin decizia CSAT

Traian Basescu, presedintele PMP, a avut o reactie la scurt timp dupa desecretizarea primul protocol. Acesta spune ca din protocolul semnat in 2009 intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii nu re.

Tariceanu, dupa desecretizarea protocoalelor SRI - Parchet: Institutiile legitime ale statului sunt numai de decor. Deciziile se iau in alta parte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat, vineri, desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchetul General, declarand ca lucrurile trebuie duse pana la capat pentru ca ar fi existat o fratie nesanatoasa care a functionat importiva principiilor general acceptate de functionare a unei societatii democratice.

Ovidiu Marincea, lamuriri privind relatia dintre SRI si Sebastian Ghita: Nu a plecat de sub ochii nostri (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea, a vorbit intr-un interviu acordat lui Sabin Orcan si difuzat de B1TV, si despre relatia dintre Sebastian Ghita si serviciul secret. Acesta a refuzat sa comenteze.

Sebastian Ghita, despre relatia dintre Elena Udrea si servicii

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, continua seria dezvaluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita vorbeste despre relatia dintre Elena Udrea si servicii. Aceasta ar fi fost.

Dana Girbovan (UNJR): Gravitatea celor prevazute in protocolul SRI - Parchet este cutremuratoare

Presedintele UNJR, judecatoarea Dana Girbovan, considera ca reglementarile din protocolul incheiat i.

Radu Tudor, despre protocolul secret dintre SRI si Parchetul General

Serviciul Roman de Informatii a publicat vineri pe site Protocolul de colaborare cu Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin in domeniul.

A fost publicat Protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General

SRI a publicat protocolul de colaborare cu Parchetul General. Protocolul de colaborare incheiat de S.

Traian Basescu, dupa desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General: Cum Dumnezeu ramane cu MINCIUNA incrancenata a propangandistilor...

Traian Basescu reactioneaza dur dupa ce SRI a decis sa desecretizeze si sa publice protocolul incheiat in 2009 cu Parchetul General. Fostul presedinte sustine ca documentul dovedeste clar ca CSAT nu a avut.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )