Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sebastian Ghita, despre relatia dintre Elena Udrea si servicii

Antena3 Antena3,
Sebastian Ghita, despre relatia dintre Elena Udrea si servicii

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, continua seria dezvaluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita vorbeste despre relatia dintre Elena Udrea si servicii. Aceasta ar fi fost. continuă pe Antena3

Radu Banciu: Traian Basescu o trimitea dupa tigari pe Elena Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu dezvaluirile facute de Sebastian Ghita privind relatia dintre fostul presedinte Traian Basescu si Elena Udrea. Am aflat ca Tra.

Sebastian Ghita, despre momentul arestarii judecatorului Toni Grebla

Sebastian Ghita spune ca a asistat la o discutie intre George Maior si Florian Coldea, iar a doua zi Toni Grebla a fost arestat. I-am reprosat, i-am spus lui Coldea direct: Eu cred ca tocmai ti-ai zburat.

Sebastian Ghita, despre demisia lui George Maior de la sefia SRI: Klaus Iohannis i-a cerut sa plece

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, intr-un interviu, ca presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui George Maior sa isi dea demisia de la conducerea SRI, motivul formal fiind arestarea judecatorului CC.

Sebastian Ghita despre avertizarile date de SRI lui Basescu: Si Maior, si Coldea i-au spus: Domnule presedinte, vorbiti cu fratele sa termine cu izmenele cu Bercea Mondialu

Sebastian Ghita a povestit in interviul acordat din Serbia lui Ion Cristoiu cum serviciile au facut tot ce e omeneste posibil sa nu ajungem o tarain care este arestat fratele presedintelui. Sa.

Cazul Skripal, ipoteza tulburatoare despre relatia dintre fostul agent si Putin. Kremlinul neaga

Kremlinul a negat afirmatiile ca fostul spion rus Serghei Skripal i-a scris lui Vladimir Putin ceran.

Sebastian Ghita, dezvaluiri despre fotografiile de la Paris in care apar Udrea si Bica. Cine a avut interes sa le publice

Sebastian Ghita a precizat, intr-un interviu, ca zece oameni din Bucuresti stiau ca vor aparea pozele cu Elena Udrea si Alina Bica din Franta, fostul deputat precizand ca nu el a facut site-ul pe care au.

Sebastian Ghita vorbeste de o posibila implicare a lui Florian Coldea in operatiunea pozelor de la Paris cu Udrea si Bica: E greu sa te feresti de SRI

Sebastian Ghita a vorbit in episodul difuzat luni din interviul acordat din Serbia lui Ion Cristoiu despre operatiunea de publicare a pozelor cu Elena Udrea si Alina Bica. Fostul deputat negat vehement ca el.

Elena Udrea, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Vreau sa ii raspund amicului meu de la Belgrad. Nu inteleg ce jocuri face

Elena Udrea reactioneaza in urma noului episod al dezvaluirilor lui Sebastian Ghita. Aflat in Serbia, fostul deputat a declarat, in interviul pe care i l-a acordat lui Ion Cristoiu, ca Elena Udrea ar fi vrut.

Sebastian Ghita: Serviciile secrete au lucrat continuu la separarea Elenei Udrea de Traian Basescu

Sebastian Ghita a afirmat in episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu din Serbia ca Elena Udrea a fost o tinta permanenta a serviciilor secrete pentru ca aceasta reprezenta un canal parelel de.

Sorin Ovidiu Vintu, noi dezvaluiri: George Maior era pe statul de plata al lui Sebastian Ghita

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a venit marti cu noi dezvaluiri din puscarie in contextul scandalului mediatic ce a aparut prin interviul lui Sebastian Ghita in care acesta povesteste despre relatia sa cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )