Libnet.ro
UNICEF

13:30

Basescu, despre revolta din penitenciare: Mi se pare o miscare controlata, stimulata de declaratiile lui Pruna

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre revolta din penitenciare: Mi se pare o miscare controlata, stimulata de declaratiile lui Pruna

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, duminica, la Romania TV, despre revolta din ultima saptamana din mai multe penitenciare, ca i se pare o miscare controlata, nerabdarea detinutilor fiind stimulata de declaratiile ministrului Raluca Pruna privind amnistia si gratierea. continuă pe Adevărul

Ion Cristoiu, despre situatia din penitenciare: Daca o societate nu se preocupa de asigurarea unor minime conditii de viata decenta celor ajunsi dupa gratii zicand Asa le trebuie, eu i-as impusca

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris in Gandul de vineri de pe blogul personal despre siutuatia din penitenciare, dupa ce in ultimele zile mai multi detinuti au protestat fata de.

Basescu, despre situatia din Turcia: Erdogan a gresit

Fostul presedinte Traian Basescu explica tentativa de lovitura din stat din Turcia prin faptul ca presedintele Erdogan incearca sa acapareze toata puterea. El a declarat duminica sear.

Raetchi: Revolta din penitenciare, o tema hranita de Dragnea si aripa penala din PSD, pentru demiterea Ralucai Pruna

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi este de parere ca revolta din penitenciare este o tema exploatata de PSD pentru a obtine demisia ministrului Justitiei, Raluca Pruna.

Traian Basescu, despre atentatul din Franta: Nu a fost o surpriza pentru mine

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, ca se astepta ca un nou atac terorist sa se produca pe teritoriul Europei, insa a subliniat ca ceea ce s-a intamplat in sudul Frantei.

Lucratorii din penitenciare acuza unele televiziuni de stiri ca instiga la revolte

Sindicalistii Lucratorilor din Penitenciare au acuzat, ieri, cateva televiziuni ca incita la producerea revoltelor in penitenciare.

Protestele din penitenciare, in scadere fata de ziua precedenta

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) informeaza ca vineri, pana la ora 12,00, se desfasurau proteste ale detinutilor in 13 penitenciare, in scadere fata de ziua precedenta, cand s-au inregistrat evenimente in 15 inchisori.

Seful sindicatului lucratorilor din penitenciare: Avem doar un sef de sectie si un agent, la o sectie cu SUTE de detinuti

Liderul Sindicatului National al angajatilor din Administratia Nationala a Penitenciarelor. Stefan Torok, a avertizat, joi seara, asupra lipsei de personal din sistemul penitenciar.

Catalin Predoiu, recomandari pentru Raluca Pruna in contextul revoltelor din penitenciare: Angajati urgent un dialog direct cu detinutii, nu prin televizor

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna nu are nicio reactie concreta in cazul revoltei din puscarii. S-a limitat doar sa faca declaratie de presa in care a anuntat ca sunt probleme in.

CSM: Afirmatiile lui Basescu despre DNA au afectat independenta justitiei. Fostul presedinte: Am vrut doar sa spun cum procedeaza un prostalau

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, in sedinta de joi, ca declaratiile facute la postul Romania TV de fostul sef al statului, Traian Basescu, referitoare la activitatea procurorilor DNA, au adus atingere independentei justitiei, fiind sesizat CNA.

Traian Basescu, despre atentatul de la Nisa: Sincer sa fiu, nu a fost o surpriza pentru mine. Atacul a fost de un cinism incredibil (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca se astepta ca un nou atac terorist sa se produca pe teritoruiul Europei, insa a subliniat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )