Libnet.ro
UNICEF

15:15

Basescu, despre situatia din Turcia: Erdogan a gresit

Antena3 Antena3,
Basescu, despre situatia din Turcia: Erdogan a gresit

Fostul presedinte Traian Basescu explica tentativa de lovitura din stat din Turcia prin faptul ca presedintele Erdogan incearca sa acapareze toata puterea. El a declarat duminica sear. continuă pe Antena3

intrebarea intrebarilor: Daca Erdogan se cearta cu americanii, de partea cui vom fi noi, romanii? Ion Cristoiu, despre situatia din Turcia

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de duminica de pe blogul personal despre tentativa de lovitura de stat a armatei din Turcia. Facand o paralela cu acest subiect,.

Presedintele Klaus Iohannis, despre situatia din Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj pe tema situatiei din Turcia,sustinandcaTurcia este un partener strategic al Romaniei si aliat in cadrul.

Barack Obama a convocat de urgenta Consiliul National de Securitate pentru a discuta despre situatia din Turcia

Consiliul National de Securitate de la Casa al SUA, precum si echipa de experti a presedintelui american Barack Obama au fost convocate de urgenta sambata de liderul de la Casa Alba pentru a analiza.

Liderii mondiali, ingrijorati de situatia din Turcia: Secretarul american de stat John Kerry l-a sunat pe premierul turc si i-a transmis ca sprijina guvernul democratic ales

Lovitura militara de stat din Turcia a fost in atentia liderilor mondiali. La doar cateva ore dupa ce orasele Ankara si Istanbul au fost luate cu asalt, secretarul american de stat John Kerry l-a sunat.

Ion Cristoiu, despre situatia din penitenciare: Daca o societate nu se preocupa de asigurarea unor minime conditii de viata decenta celor ajunsi dupa gratii zicand Asa le trebuie, eu i-as impusca

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris in Gandul de vineri de pe blogul personal despre siutuatia din penitenciare, dupa ce in ultimele zile mai multi detinuti au protestat fata de.

Secretul loviturii de stat din Turcia. Erdogan ar fi inscenat totul

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, ar fi putut inscena tentativa esuata de lovitura de stat produsa vineri noapte, potrivit unui scenariu prezentat sambata, la o Editie speciala, de la.

Guvernul instituie un numar de telefon pentru informatii despre situatia in Turcia

Cetatenii care intentioneaza sa mearga in Turcia se vor putea informa despre situatia din aceasta tara la un numar de telefon care va fi facut public in decursul zilei de astazi. Decizia a fost luata sambata, 16 iulie, in cadrul unei sedinte extraordinare la Guvern, organizate in legatura cu tentativa de lovitura de stat din Turcia, transmite IPN.

Gruparea Gulen care a fost in spatele tentativei de lovitura de stat in Turcia are o retea de scoli, 11 gasindu-se in Romania. Ambasadorul turc, despre situatia din tara

Osman Koray Ertas, ambasadorul Turciei in Romania, a precizat ca gruparea care a demarat tentativa de lovitura de stat are 11 scoli in Romania. in plus, ambasadorul turc a afirmat.

Basescu, despre revolta din penitenciare: Mi se pare o miscare controlata, stimulata de declaratiile lui Pruna

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, duminica, la Romania TV, despre revolta din ultima saptamana din mai multe penitenciare, ca i se pare o miscare controlata, nerabdarea detinutilor fiind stimulata de declaratiile ministrului Raluca Pruna privind amnistia si gratierea.

Traian Basescu, despre atentatul din Franta: Nu a fost o surpriza pentru mine

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, ca se astepta ca un nou atac terorist sa se produca pe teritoriul Europei, insa a subliniat ca ceea ce s-a intamplat in sudul Frantei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )