Libnet.ro
UNICEF

20:00

Basescu, din nou in cursa pentru Bucuresti: Sunt in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan

Hotnews Hotnews,
 Basescu, din nou in cursa pentru Bucuresti: Sunt in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Capitalei. El a subliniat, la B1Tv, ca este in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan, independentul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru postul de primar general al Bucurestiului. continuă pe Hotnews

Florin Calinescu, gata sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei - surse

Actorul Florin Calinescu ar putea sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei, alaturandu-se astfel lui Nicusor Dan, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu si, desigur, Gabrielei Firea, dar si altor nume mai mult sau mai putin cunoscute.

Elena Udrea, dupa ce Traian Basescu a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei: Ca intotdeauna, va castiga. Se face din nou politica in Romania

Se face din nou politica si administratie in Romania, a scris Elena Udrea pe Facebook, dupa ce fostul presedinte Traian Basescu, acum europarlamentar PMP, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la.

Angelina Jolie si Brad Pitt, la cutite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta

Angelina Jolie si Brad Pitt au reinceput scandalul. Culmea este ca de curand, un amic al fostului celebru cuplu declara ca cei doi s-au saturat de cand se tot cearta in plublic. Angelina Jolie si Brad Pitt, la cutite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta Brad Pitt si Angelina Jolie .

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat loveste din nou. A fost prins drogat la volan

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat celebru a fost prins drogat la volan. Este vorba despre fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, pe nume Carmin Mihai Ionescu. Ce baiat celebru a fost prins drogat la volan Acesta a fost prins drogat la volan, in dimineata zilei de duminica, 9 august, in .

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan. Exista prea multe lucruri care au ramas acolo unde le-am lasat (VIDEO)

Traian Basescu va candida din partea PMP la alegerile locale pentru Primaria Capitalei, scrutin pe care l-a castigat deja de doua ori in trecut, si a subliniat ca este in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan,.

Alegeri 2020. Veste soc pentru candidatii la Primaria Capitalei. Traian Basescu doreste sa fie iar primar: Toti pentru Bucuresti!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se gandeste serios la ideea de a concura iar pentru functia de primar al Capitalei. Acesta a declarat cu cateva zile inainte ca este foarte posbil ca dorinta lui sa se concretizeze, insa anuntul oficial il va face in curand. Luni, presedintele PMP, Eugen Tomac, a facut o postare .

Florin Citu pierde din nou: inca o decizie a Curtii de Apel in defavoarea Reorganizarii Ministerului Finantelor - Update

Reorganizarea Ministerului Finantelor, propusa de Florin Citu si adoptata de Guvern, in prima parte anului, primeste inca o lovitura, dupa ce saptamana trecuta HotNews. ro arata de ce a pierdut Ministerul Finantelor in fata lui Ciprian Badea la Curtea de apel Bucuresti, fiind multe indicii de nelegalitate. Ca rezultat, reorganizarea directiei juridice a fost suspendata. Astazi, 11 august, Curtea de Apel Bucuresti a decis sa suspende executarea reorganizarii Directiei generale de trezorerie si contabilitate publica - postul de director general pana la pronuntarea instantei de fond. *Reprezentantii MFP spun ca au castigat si 3 procese pe tema Reorganizarii, cu: Mihai Diaconu, Alina Petre si Raluca Zamfir.

Marea Britanie numeste un nou comandant pentru a pune capat migratiei ilegale in zona Canalului Manecii

Marea Britanie a numit duminica un comandant care sa conduca eforturile de zadarnicire a traversarilor ilegale ale Canalului Manecii la bordul unor ambarcatiuni de mici dimensiuni, ceea ce presupune crearea unui nou rol dupa cresterea numarului de sosiri ale imigrantilor pe coasta sudica a Angliei.

Alegeri Belarus: Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale a opozitiei a fost arestata din nou

Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata, asa cum s-a mai intamplat si joi, informeaza AFP, citata de Agerpres. Maria Moroz a fost arestata sambata, a declarat pentru AFP Anna Krasulina, purtatoarea de cuvant a Svetlanei Tihanovskaia, contracandidata presedintelui Aleksandr Lukasenko, aflat de 26 de ani la putere. in Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati.

Angelina Jolie si Brad Pitt, din nou la cutite. De ce se cearta acum cei doi, la patru ani de cand au depus actele de divort

S-ar fi crezut ca Brad Pitt si Angelina Jolie ar fi cazut la pace dupa ce au depus actele de divort din 2016. Recent, o sursa din apropierea celor doi a declarat faptul ca cei doi actori s-au saturat de cand se.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )