Libnet.ro
UNICEF

06:45

Basescu il felicita pe Iohannis

România Liberă România Liberă,
Basescu il felicita pe Iohannis

Presedintele Traian Basescu il felicita pentru victoria in alegerile prezidentiale pe Klaus Iohannis si ii ureaza succes in exercitarea mandatului de presedinte al Romaniei. continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale 2014. Basescu: Felicitari pentru presedintele ales al Romaniei, Klaus Werner Iohannis!

Traian Basescu, inca sef al statului pana pe 21 decembrie, l-a felicitat pe Klaus Iohannis, presedintele ales al romanilor, pentru victoria obtinuta si i-a urat succes.

Presedintele Traian Basescu l-a vizitat pentru prima data pe nepotelul Radu

Presedintele Traian Basescu, insotit de sotia sa Maria, a mers, sambata dimineata, la spitalul Filantropia pentru a-si vedea pentru prima oara nepotul, pe fiul Ioanei Basescu.

Presedintele Traian Basescu cere Guvernului OUG pentru prelungirea programului sectiilor de votare din diaspora

Presedintele Traian Basescu a solicitat, duminica seara, Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta pentru prelungirea porgramului sectiilor de votare din diaspora pana la ora 24. 00, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu si-a vizitat nepotelul la maternitate: Se simte perfect. imi place numele Radu

Presedintele Traian Basescu si sotia acestuia, Maria, si-au vizitat nepotelul, sambata, la Maternitatea Filantropia din Capitala, seful statului afirmand ca acesta se simte perfect si aratandu-le jurnalistilor fotografii cu el.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt publicat de Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu este din nou bunic

Fiica presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu, a nascut in aceasta dimineata, la Spitalul Universitar din Capitala. Ioana Basescu a nascut un baietel, in jurul orei 07:50. Este s.

Basescu: Regimul Basescu inseamna sapte ani cu Tariceanu si Ponta, un an cu PSD la guvernare! Fac un apel la basisti sa le dea o lectie!

Presedintele Traian Basescu i-a indemnat pe romani, atat pe cei din tara, cat si pe cei din strainatate, sa mearga la duminica la vot. Fac un apel la basisti sa le dea o lectie!, a spus el.

Basescu: Tariceanu e un Agamita Dandanache, Ponta e tot un pisicut. Basistii sa le dea o lectie!

Presedintele Traian Basescu i-a indemnat pe romani, atat pe cei din tara, cat si pe cei din strainatate, sa mearga la duminica la vot. Fac un apel la basisti sa le dea o lectie!, a spus el, cu referire la Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu care au semnat astazi un acord de formare a USL.

Klaus Iohannis, presedintele ales (54,50%-45,49%): Cer Parlamentului ca MAINE sa pice legea aministiei si gratierii, presedintele in functie sa ii retraga imediat pe diplomatii care nu si-au facut datoria, sa fie trasi la raspundere cei vinovati pentru pr

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, cu 54,50% din voturi, dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale din sectiile de votare.

Klaus Iohannis, presedintele ales (54,50%-45,49%): Cer Parlamentului ca MAINE sa pice legea amnistiei si gratierii, presedintele in functie sa ii retraga imediat pe diplomatii care nu si-au facut datoria, sa fie trasi la raspundere cei vinovati pentru pro

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, cu 54,50% din voturi, dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale din sectiile de votare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )