Libnet.ro
UNICEF

18:31

Presedintele Traian Basescu si-a vizitat nepotelul la maternitate: Se simte perfect. imi place numele Radu

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu si-a vizitat nepotelul la maternitate: Se simte perfect. imi place numele Radu

Presedintele Traian Basescu si sotia acestuia, Maria, si-au vizitat nepotelul, sambata, la Maternitatea Filantropia din Capitala, seful statului afirmand ca acesta se simte perfect si aratandu-le jurnalistilor fotografii cu el. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu l-a vizitat pentru prima data pe nepotelul Radu

Presedintele Traian Basescu, insotit de sotia sa Maria, a mers, sambata dimineata, la spitalul Filantropia pentru a-si vedea pentru prima oara nepotul, pe fiul Ioanei Basescu.

Traian Basescu si-a vizitat pentru prima oara nepotelul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a vizitat, sambata dimineata, pentru prima oara nepotul. insotit de Maria, sotia sa, seful statului a mers la spitalul unde Ioana Basescu a nascut un baietel. Micutul,.

Traian Basescu si-a vizitat pentru prima oara nepotelul: Se simte perfect. imi place numele Radu (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a vizitat, sambata dimineata, pentru prima oara nepotul. insotit de Maria, sotia sa, seful statului a mers la spitalul unde Ioana Basescu a nascut un baietel. Micutul,.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt publicat de Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu si-a vizitat nepotul: il cheama Radu Basescu Pricop

Traian Basescu a mers in aceasta dimineata sa isi vada nepotul. Presedintele a sosit la Maternitatea Filantropia alaturi de sotia, Maria. Le-a spus jurnalistilor ca baietelul va purta.

Presedintele Traian Basescu este din nou bunic

Fiica presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu, a nascut in aceasta dimineata, la Spitalul Universitar din Capitala. Ioana Basescu a nascut un baietel, in jurul orei 07:50. Este s.

Basescu: Regimul Basescu inseamna sapte ani cu Tariceanu si Ponta, un an cu PSD la guvernare! Fac un apel la basisti sa le dea o lectie!

Presedintele Traian Basescu i-a indemnat pe romani, atat pe cei din tara, cat si pe cei din strainatate, sa mearga la duminica la vot. Fac un apel la basisti sa le dea o lectie!, a spus el.

Basescu: Tariceanu e un Agamita Dandanache, Ponta e tot un pisicut. Basistii sa le dea o lectie!

Presedintele Traian Basescu i-a indemnat pe romani, atat pe cei din tara, cat si pe cei din strainatate, sa mearga la duminica la vot. Fac un apel la basisti sa le dea o lectie!, a spus el, cu referire la Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu care au semnat astazi un acord de formare a USL.

Ultimele mesaje ale lui Traian Basescu, inaintea alegerilor din 16 Noiembrie 2014 Declaratie integrala (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a avut, vineri seara, o ultima iesire publica inaintea alegerilor prezidentiale de duminica. Principalul mesaj transmis de seful statului a fost ca electoratul sa depuna orice.

VIDEO Traian Basescu, declaratii la 18.40. Pe cine sustine?

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la Palatul Cotroceni, de la ora 18.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )