Libnet.ro
UNICEF

10:15

Basescu si Gauck au discutat despre importanta implicarii la cel mai inalt nivel in anticoruptie

B1 B1,
Basescu si Gauck au discutat despre importanta implicarii la cel mai inalt nivel in anticoruptie

Traian Basescu si presedintele R. Germania, Joachim Gauck, au discutat, vineri, la Munchen, despre importanta implicarii la cel mai inalt nivel a autoritatilor statului in combaterea coruptiei. Cei doi. continuă pe B1

intalnire Basescu- Gauck. Discutii despre combaterea coruptiei.

Presedintele Traian Basescu si omologul german Joachim Gauck, au discutat, vineri, la Munchen, despre importanta implicarii la cel mai inalt nivel a autoritatilor statului in combaterea coruptiei si au facut o evaluare a performantei sistemelor judiciare din tarile in tranzitie, conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Domnul presedinte Traian Basescu si domnul presedinte Joachim Gauck au reconfirmat, in cadrul intrevederii, importanta implicarii la cel mai inalt nivel a .

Presedintele Traian Basescu si omologul sau german, Joachim Gauck, au avut o intrevedere la Munchen unde au discutat despre riscurile de securitate din Republica Moldova generate de abordarile separatiste

Traian Basescu, s-a intalnit vineri, la Munchen cu presedintele Germaniei, Joachim Gauck, cu ocazia vizitei de lucru pe care o efectueaza. Cei doi sefi de stat au discutat despre modul in care in cele doua state a fost gestionata problematica privind condamnarea comunismului si au fost asigurate reparatiile morale pentru victimele persecutiilor totalitare, informeaza site-ul presidency. ro.

Imaginea, culoarea si nivelul de poluare conteaza cel mai putin pentru cumparatorii de masini din Romania

Imaginea masinii, demarajul, culoarea si nivelul de poluarea conteaza cel mai putin pentru clientii de masini din Romania, in timp ce criteriile cele mai importante sunt legate de factorul cost, fie ca vorbim de consumul de carburant, de costurile de intretinere sau de fiabilitate. Siguranta nu conteaza nici macar cat jumatate din importanta acordata consumului de carburant, reiese dintr-un studiu realizat de Daedalus Millward Brown.

Este cel mai scump telefon din lume. Tu stiai ca133;.

De ani de zile se vorbeste despre Vertu ca fiind cel mai scump telefon din lume. La un moment au aparut stiri ca un astfel de model ar fi avut si jucatorul de fotbal Adrian Mutu. Wall-Street. ro va prezinta 10 lucruri pe care, probabil, nu le stiati.

Consumul de gaze, la cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna, din cauza temperaturilor.

Consumul national de gaze a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al.

Record la consumul de gaze:Vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani.

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al consumului de gaze s-a inregistrat la inceputul lunii februarie 2012, cand la nivel national s-au utilizat 72 de milioane de metri cubi pe zi, conform Agerpres. Importurile de gaze au crescut semnificativ, respectiv cu peste 50% fata de acum doua saptamani, din cauza scaderii .

Cel mai batran flamingo roz din lume a murit, la varsta de 83 de ani

Un flamingo roz de la Gradina zoologica din Adelaide, in Australia, considerat cel mai batran din lume, a fost eutanasiat joi la varsta de 83 de ani, din cauza unor complicatii provocate de varsta inaintata,.

De la chinezi vine lumina: cel mai mare producator de corpuri de iluminat intra in Romania

NVC Lighting Technology Corporation, cel mai mare producator de corpuri si surse de iluminat din China, va fi prezent incepand de anul acesta pe piata din Romania prin intermediul distribuitorului SPIN Com-Exim.

Topul bancilor care au investit cel mai mult in publicitate in 2013

Volksbank, Banca Comerciala Romana si Bancpost sunt institutiile bancare cu cel mai mare volum de publicitate inregistrat in 2013, potrivit MediaTrust, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )