Libnet.ro
UNICEF

22:45

Imaginea, culoarea si nivelul de poluare conteaza cel mai putin pentru cumparatorii de masini din Romania

Hotnews Hotnews,
 Imaginea, culoarea si nivelul de poluare conteaza cel mai putin pentru cumparatorii de masini din Romania

Imaginea masinii, demarajul, culoarea si nivelul de poluarea conteaza cel mai putin pentru clientii de masini din Romania, in timp ce criteriile cele mai importante sunt legate de factorul cost, fie ca vorbim de consumul de carburant, de costurile de intretinere sau de fiabilitate. Siguranta nu conteaza nici macar cat jumatate din importanta acordata consumului de carburant, reiese dintr-un studiu realizat de Daedalus Millward Brown. continuă pe Hotnews

Siria a evacuat mai putin de cinci% din cele mai periculoase arme chimice

Siria a evacuat de pe teritoriul sau mai putin de 5% din arsenalul sau chimic cel mai periculos, potrivit unor surse apropiate Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice, informeazaAFP. Doar doua.

Siria a evacuat mai putin de 5% din cele mai periculoase arme chimice

Siria a evacuat de pe teritoriul sau mai putin de 5% din arsenalul sau chimic cel mai periculos, potrivit unor surse apropiate Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice, informeazaAFP. Doar doua.

Siria a evacuat mai putin de 5% din armele chimice periculoase.

Siria a evacuat de pe teritoriul sau mai putin de 5% din arsenalul sau chimic cel mai periculos, relateaza AFP, conform Mediafax. Doar doua incarcaturi cu agenti chimici au parasit Siria, la 7 si 27 ianuarie, prin portul Lattaika, pentru a fi distruse pe mare. O sursa apropiata de Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) a declarat ca acestea reprezinta mai putin de cinci la suta din ceea ce ar fi trebuit sa fie evacuat la 31 decembrie. Potrivit planului aprobat de ONU, Siria .

Incredibil! Cel mai jenant moment pentru Zac Efron a fost la o scena de sex. Afla de ce

Este un star promitator, dar ca orice actor a trait si el momente mai putin placute.

OIAC: Siria a evacuat mai putin de cinci la suta din cele mai periculoase arme chimice

Mai putin de 5% din arsenalul sirian chimic a fost evacuat din tara, potrivit unor surse apropiate Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC). Doar doua incarcaturi cu agenti chimici au parasit.

Oprescu, nemultumit de nesimtitii din Capitala: Bucurestenii sa se planga mai putin

Primarul general al Capitelei, Sorin Oprescu, i-a indemnat pe bucuresteni sa se planga mai putin, in conditiile in care, sustine acesta, trotuarele sunt curatate, scrie Ziare. com .

Consumul de gaze, la cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna, din cauza temperaturilor.

Basescu si Gauck au discutat despre importanta implicarii la cel mai inalt nivel in anticoruptie

Traian Basescu si presedintele R. Germania, Joachim Gauck, au discutat, vineri, la Munchen, despre importanta implicarii la cel mai inalt nivel a autoritatilor statului in combaterea coruptiei. Cei doi.

Consumul national de gaze a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al.

Record la consumul de gaze:Vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani.

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al consumului de gaze s-a inregistrat la inceputul lunii februarie 2012, cand la nivel national s-au utilizat 72 de milioane de metri cubi pe zi, conform Agerpres. Importurile de gaze au crescut semnificativ, respectiv cu peste 50% fata de acum doua saptamani, din cauza scaderii .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,315 seconds )