Libnet.ro
UNICEF

15:31

Basescu, in Harghita: Am vazut la porti steagul secuiesc. Oare nu era loc si pentru cel romanesc?

Antena3 Antena3,
Basescu, in Harghita: Am vazut la porti steagul secuiesc. Oare nu era loc si pentru cel romanesc?

Presedintele Traian Basescu a spus, joi, la finalul slujbei de la manastirea din Izvoru Muresului, ca pe drum spre manastire a vazut la porti si drapelul secuiesc, langa cel al Ungariei, el intrebandu-se. continuă pe Antena3

Basescu, in Harghita: Am vazut la porti steagul secuiesc. Oare nu era loc si pentru cel romanesc?

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la finalul slujbei de la manastirea din Izvoru Muresului, ca, in drumul spre manastire, a vazut ca drapelul secuiesc si cel unguresc erau asezate unul langa altul, in timp ce tricolorul lipsea. Oare nu era loc si pentru cel romanesc? a intrebat, retoric, seful statului.

Ce a declarat Traian Basescu, in Harghita, despre steagul secuiesc.

Presedintele Traian Basescu a spus, joi, la finalul slujbei de la manastirea din Izvoru Muresului, ca pe drum spre manastire a vazut la porti si drapelul secuiesc, langa cel al Ungariei, si s-a intrebat daca nu era loc si pentru steagul tricolor, transmite Mediafax. La finalul slujbei de la Manastirea Adormirea Maicii Domnului de la Izvoru Muresului, arhiepiscopul Covasnei si Harghitei, IPS Ioan Selejean, i-a oferit presedintelui un drapel al Romaniei, spunandu-i: Sa-l tineti sus, sa se .

VIDEO UPDATE Traian Basescu, sotia sa si Titus Corlatean au primit steaguri tricolore de la IPS Ioan Selejean. Presedintele despre arborarea la porti a drapelului secuiesc: Oare nu era loc si pentru drapelul Romaniei?

Presedintele Basescu a primit, joi, de la Arhiepiscopul Covasnei si Harghitei, IPS Ioan Selejean, la finalul slujbei de la manastirea din Izvoru Muresului, un steag tricolor, fiind oferite drapele de catre inaltul prelat si sotiei presedintelui, precum si ministrului de Externe, aflat la ceremonie, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )