Libnet.ro
UNICEF

01:06

Basescu: Independenta energetica, cea mai mare miza pentru Romania

Antena3 Antena3,
Basescu: Independenta energetica, cea mai mare miza pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, duminica, intr-o emisiune televizata, daca este de acord sau nu ca Chevron sa exploateze gaze de sist in Romania, seful statului precizand ca nu exista miza. continuă pe Antena3

Japonia: Tokyo Electric Power, cu un pas mai aproape de a reactiva cea mai mare centrala nucleara din lume

Tokyo Electric Power Tepco), cea mai mare companie furnizoare de electricitate din Japonia, a demarat primele formalitati pentru a reactiva o centrala nucleara din nord-vestul tarii, fiind primul pas din planul de recuperare dupa dezastrul nuclear de la Fukushima, de anul trecut.

INTERVIU cu pianista Alexandra Dariescu: A canta in Festivalul Enescu este cea mai mare bucurie

Alexandra Dariescu locuieste la Londra si are deja o cariera de succes in Marea Britanie. Cel mai emotionant moment din viata sa a fost debutul la Royal Albert Hall, in luna iunie a acestui an.

Start pentru cel mai mare festival de bere din lume: 5 lucruri inedite despre Oktoberfest

Cea de-a 180-a editie a festivalului berii Oktoberfest, cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume, a inceput la Munchen, Germania. Pana pe 6 octombrie, cand Oktoberfest isi va inchide portile, sunt asteptati peste 7 milioane de vizitatori, scrie.

InfoTouch iTab Raptor 10, cea mai performanta tableta sub brand romanesc

InfoTouch Systems, companie romaneasca specializata pe tehnologia touchscreen, a lansat iTab Raptor 10, cea mai performanta tableta comercializata la ora actuala pe piata sub brand romanesc. iTab Raptor 10, cu o dimensiune generoasa de 10. 1, vine cu un raport calitate-pret excelent, pozitionandu-se ca o tableta ce acopera perfect nevoile de portabilitate si multimedia ale utilizatorilor cu grija pentru bugetul propriu. Noua tableta InfoTouch Raptor 10 este un varf de performanta printre brandurile romanesti la ora actuala. Integreaza un procesor quad [].

Cel mai mare festival de literatura din Romania are loc la Iasi.

Cel mai mare eveniment dedicat literaturii din Romania va avea loc anul acesta la Iasi, intre 23 si 27 octombrie. Peste 200 de profesionisti ai cartii, din tara si strainatate scriitori, traducatori, editori, critici literari, distribuitori de carte, manageri cultural si-au anuntat participarea la Festivalul International de Literatura si Traducere FILIT) Iasi. Printre invitatii de marca, care au confirmat prezenta, se numara Herta Muller, laureata premiul Nobel pentru .

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume este pe jumatate filipineza si pe jumatate americana. Miss Filipine a primit titlul de Miss World 2013, la finalul unui concurs spectaculos desfasurat in Bali. Noua Miss World.

Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Evaluarea la clasa tinde sa se transforme in coruptie. Coruptia la examen este, poate, forma cea mai de sus

Coruptia la examen este, poate, forma cea mai de sus, insa un alt tip de scapare care tinde sa se transforme in coruptie este evaluarea la clasa, a declarat ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie. Acesta a anuntat ca va aproba astazi, 26 septembrie, prin ordin de ministru o strategie anticoruptie in sistemul de educatie care prevede infiintarea unui Consiliu de etica la nivelul fiecarei scoli, precum si un Cod de etica si deontologie profesionala, transmite Agerpres.

Cea mai ampla manifestatie antifascista din ultimii ani. Peste 10.000 de greci au cerut interzicerea partidului Zorii Aurii

La Atena a avut loc miercuri cea mai ampla manifestatie antifascista din ultimii ani. Peste 10. 000 de oameni au cerut interzicerea partidului de extrema dreapta Zorii Aurii, intrat in Parlament dupa alegerile de.

Badea: Nu pleaca niciun Basescu nicaieri. Va face tot ce-i va sta in putinta sa pastreze suficient de multe parghii de putere

Cea mai mare reusita a diavolului a fost sa convinga lumea ca nu exista, iar cea mai mare reusita a lui Basescu din ultima vreme este sa convinga lumea ca mai are 63 de saptamani si pleaca, a spus.

Traian Basescu si Elena Udrea asteptati la Sarbatoarea Castanelor

Cea mai mare sarbatoare de peste an din Baia Mare va avea de aceasta data si invitati importanti. La editia din acest an sunt asteptati presedintele Romaniei, Traian Basescu si fostul ministru al Turismului, Elena Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )