Libnet.ro
UNICEF

14:30

Basescu: Iohannis a castigat un nou mandat in momentul in care l-a instalat pe Orban la Palatul Victoria. Care crede fostul presedinte ca va fi scorul din turul doi

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Iohannis a castigat un nou mandat in momentul in care l-a instalat pe Orban la Palatul Victoria. Care crede fostul presedinte ca va fi scorul din turul doi

Presedintele Klaus Iohannis si-a castigat un nou mandat la Cotroceni inca din momentul in care a inlocuit-o pe Viorica Dancila cu Ludovic Orban in fruntea Palatului Victoria, a declarat Traian Basescu la B1 TV. continuă pe Hotnews

Jurnalistul Oreste Teodorescu explica, in 10 puncte, de ce il sustine pe presedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni

Jurnalistul Oreste Teodorescu a explicat, sambata, de ce il sustine pe Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat la Cotroceni, enumerand 10 episoade in care presedintele in functie a contribuit decisiv la.

Ce spune Traian Basescu despre cei doi candidati ramasi in cursa pentru Cotroceni

Fostul presedinte Traian Basescu a facut o analiza despre candidatii pentru Cotroceni si a concluzionat ca Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni din momentul in care l-a instalat pe Ludovic Orban in fruntea Guvernului.

Presedintele Boliviei, Evo Morales, a demisionat la scurt timp dupa castigarea unui nou mandat

Presedintele Boliviei, Evo Morales, a demisionat, duminica, in urma protestelor masive care afecteaza tara la scurt timp dupa ce a castigat un nou mandat, relateaza BBC. Morales este acuzat ca a fraudat scrutinul prezidential, seful armatei indemnandu-l, in cursul zilei, sa-si dea demisia.

Irina Rimes a rabufnit la Vocea Romaniei: Foarte tare m-a enervat!. Momentul care a scos-o din sarite pe jurata

Irina Rimes este foarte exigenta cand vine vorba de concurentii pe care ii antreneaza. Acest lucru a iesit la suprafata in editia din seara de vineri, cand artista a rabufnit, la Vocea Romaniei. Nu e pentru prima data cande interpreta originara din Republica Moldova isi spune parerea directa si li se adreseaza in acest mod .

Premiera la Vocea Romaniei! Momentul care ii da mari emotii lui Smiley

Editia de pe 8 noiembrie ii da foarte mari emotii lui Smiley. Telespectatorii pot urmari o noua runda de knockout, in care vor exista si noi concurenti care sunt hotarati sa ofere tot ceea ce au mai bun, cand vor urca pe scena. Momentele unice de la Vocea Romaniei vor reprezenta si o premiera, pentru .

Traian Basescu: Momentul in care s-a instalat Guvernul Orban a fost momentul in care Iohannis a castigat alegerile prezidentiale Ce scor prevede fostul presedinte in finala (VIDEO)

Traian Basescu a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis si-a castigat un nou mandat la Cotroceni inca din momentul in care a inlocuit-o pe Viorica Dancila cu Ludovic.

Klaus Iohannis, analizat de o publicatie americana de prestigiu. Bloomberg: Presedintele, care a salvat Romania de pe marginea prapastiei, se apropie de un nou mandat

Klaus Iohannis este protagonistul unui articol realizat sambata deBloomberg, celebra publicatie americana de analiza politico-economica, in condiitile in care alegerile pentru Presedintele Romaniei au.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )