Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Boliviei, Evo Morales, a demisionat la scurt timp dupa castigarea unui nou mandat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Boliviei, Evo Morales, a demisionat la scurt timp dupa castigarea unui nou mandat

Presedintele Boliviei, Evo Morales, a demisionat, duminica, in urma protestelor masive care afecteaza tara la scurt timp dupa ce a castigat un nou mandat, relateaza BBC. Morales este acuzat ca a fraudat scrutinul prezidential, seful armatei indemnandu-l, in cursul zilei, sa-si dea demisia. continuă pe Ziarul Bursa

Bolivia: Presedintele Evo Morales a demisionat, in contextul protestelor masive Liderul tarii, abandonat de politie si armata

Cutremur pe scena politica din Bolivia. ARSENIE BOCA A ANUNTAT URGIA! NE VA LOVI PESTE CATEVA ORE! IMAGINI APOCALIPTICE PENTRU ROMANIA GALERIE FOTO) Presedintele Evo Morales si-a anuntat duminica demisia,.

Bolivia: Presedintele Evo Morales a demisionat la cererea sefului armatei. El nu va parasi tara

Presedintele bolivian Evo Morales a demisionat, duminica, la cateva ore dupa ce anuntase organizarea de noi alegeri generale, scrutinul care l-a dat castigator luna trecuta fiind primit cu proteste, care au degenerat, relateaza presa internationala.

A decis sa-si petreaca seara cu un prieten in club. La scurt timp dupa ce a consumat bauturi alcoolice, tanarul a ramas paralizat

Un barbat din Marea Britanie a iesit in oras cu un prieten, iar la scurt timp a ramas paralizat. Se pare ca tanarul a consumat o bautura, iar la scurt timp nu a mai putut sa se miste. Se pare ca.

Financial report Evo Morales a demisionat. Partidul de extrema dreapta isi dubleaza locurile in Parlament. Merkel indeamna Europa sa-si apere valorile

Financial Times: Evo Morales a demisionat de la conducerea Boliviei * La Stampa: Spania, din nou la urne. Partidul de extrema dreapta isi dubleaza locurile in Parlament * Le Temps: Angela Merkel indeamna Europa sa-si apere valorile.

STIREA ZILEI! DECIZIE FARA PRECEDENT! Presedintele CERE RELUAREA ALEGERILOR!

Decizie radicala in Bolivia! CUTREMUR MONDEN! ADIO, SALMAN KHAN! IULIA VANTUR A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Presedintele Evo Morales cere reluarea alegerilor prezidentiale de luna trecuta, noteaza.

Digi 24: Mesajul unui tanar, in ziua votului, la scurt timp dupa ce a iesit din club

Digi24 a stat de vorba cu un tanar, care dupa o noapte petrecuta in Centrul Vechi al Bucurestiului, si-a exprimat dorinta de a merge direct la sectia de votare.

PRIMAR, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER, la scurt timp dupa ALEGERI! Detalii de ultima ora

Un primar liberal a fost implicat duminica noaptea intr-un grav accident rutier. LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNTUL MORTII A SOCAT ROMANIA! VEZI AICI IMAGINILE DURERII GALERIE FOTO) Edilul.

Putere vacanta in Bolvia dupa demisia lui Evo Morales

Bolivia s-a trezit luni fara conducator, dupa demisia fortata, duminica seara, a presdintelui Evo Morales, care a cedat dupa trei saptamani de manifestatii violente si mai ales armatei, care i-a retras sustinerea, relateaza AFP.

Bolivia: Politia s-a revoltat in mai multe orase. Guvernul lui Evo Morales denunta o lovitura de stat orchestrata de opozitie

Politia din orase precum Cochabamba, Santa Cruz si Sucre, capitala constitutionala a Boliviei, s-a alaturat protestatarilor care, de la finalul lunii octombrie, contesta noul mandat al lui Evo Morales. in urma revoltei politiei, Executivul a asigurat ca nu va mobiliza armata si este de parere ca opozitia incearca sa dea o lovitura de stat.

Redactorul-sef al postului rus RT i-a oferit un loc de munca fostului presedinte bolivian Evo Morales

Redactorul-sef al Sputnik si RT, Margarita Simonyan, a declarat, luni, ca-i va oferi fostului presedinte bolivian Evo Morales, care a demisionat recent din fruntea statului, o functie de moderator al propriei emisiuni de televiziune la canalul RT in limba spaniola, precizand ca a mai avut un fost presedinte sud-american in rolul de prezentator TV.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )