Libnet.ro
UNICEF

15:00

Basescu: Iohannis a procedat corect trimitand Codul Fiscal inapoi. Reducerea de TVA ar fi prea abrupta

B1 B1,
Basescu: Iohannis a procedat corect trimitand Codul Fiscal inapoi. Reducerea de TVA ar fi prea abrupta

Presedintele Klaus Iohannis a procedat corect trimitand Codul fiscal inapoi Parlamentului, considera Traian Basescu, subliniind ca reducerea de TVA ar fi prea abrupta. Nu pot sa nu fiu corect. Mi se pare reduce. continuă pe B1

Basescu sustine decizia lui Iohannis de a trimite Codul Fiscal inapoi in Parlament

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis,a procedat corect cerand Parlamentului reexaminarea Codului Fiscal, intrucat reducerea de TVA trebuie sa fie ponderata.

Traian Basescu, laude publice pentru Klaus Iohannis

Fostul sef al statului Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara, ca presedintele Klaus Iohannis a procedat corect trimitand Codul fiscal inapoi .

Victor Ponta: Iohannis nu promulga Codul Fiscal doar fiindca l-am facut noi

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu a vrut sa promulge Codul Fiscal deoarece a fost realizat de PSD.

Catalin Predoiu anunta data de 20 august pentru negocierile privind Codul Fiscal: S-a convenit data in urma discutiilor informale

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, spune ca in urma discutiilor informale purtate intre liderii partidelor parlamentare s-a luat decizia ca negocierile pentru Codul Fiscal sa aiba loc pe 20 august.

UPDATE Negocierile pe Codul Fiscal, pe 20 august. Predoiu: Au avut loc intalniri informale in pregatirea acordului politic

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat ca discutia tehnica privind Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc joi, 20 august, la ora 10. 00, la Palatul Parlamentului. Predoiu mentioneaza ca in acest sens au avut discutii informale in pregatirea acordului politic in acest sens. UPDATE Predoiu a declarat, la Digi24, ca data a fost convenita impreuna cu UNPR si asteapta confirmari si de la celelalte partide. UNPR a anuntat ca va fi reprezentat la negocieri de ministrul Eugen Nicolicea si senatorul Haralambie Vochitoiu.

Discutiile pe Codul Fiscal, saptamana viitoare. Ce partide participa la dezbateri

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, vineri, ca liderii partidelor au stabilit ca de data de 20 august vor avea loc discutiii despre Codul Fiscal.

Discutiile pe Codul Fiscal, saptamana viitoare. Ce partide participa la negocieri

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, vineri, ca liderii partidelor au stabilit ca de data de 20 august vor avea loc discutiii despre Codul Fiscal.

Predoiu: Negocierile privind Codul Fiscal vor avea loc pe 20 august

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat, astazi pe Facebook, ca partidele parlamentare se vor intalni pe 20 august, in cadrul consultarilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmeaza sa fie votat in sesiunea extraparlamentara programata sa inceapa pe 24 august.

Cand incep negocierile privind Codul fiscal

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat, vineri, ca partidele parlamentare se vor intalni pe 20 august, in cadrul consultarilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmeaza sa fie votat in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )