Libnet.ro
UNICEF

23:46

Basescu il da in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu il da in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Presedintele Traian Basescu l-a actionat in instanta pe senatorul Sorin Rosca Stanescu, pentru afirmatiile facute in ultima vreme la adresa sa, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu.

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce senatorul PNL a declarat ca presedintele ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Solutia in acest proces urmeaza sa o dea magistratii de la Judecatoria Sectorului 2. Instanta nu a stabilit, deocamdata, cand va fi primul termen din dosar. In plangerea inaintata de Traian Basescu, se arata ca acuzatiile facute de curand comporta o gravitate deosebita intrucat asociaza .

Presedintele Traian Basescu implineste, luni, 62 de ani.

Presedintele Traian Basescu implineste, luni, varsta de 62 de ani. Anii trecuti, Traian Basescu si-a serbat ziua de nastere alaturi de familie, dar s-a intalnit si cu apropiati din mediul politic, informeaza Mediafax. In 2012, presedintele Basescu a postat pe Facebook, in 5 noiembrie, un mesaj video in care le multumea celor care i-au transmis mesaje de ziua sa. Vreau sa multumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de nastere. Fie ca au facut-o pe Facebook, .

La multi ani! Presedintele Traian Basescu implineste 62 de ani

Presedintele Traian Basescu implineste astazi 62 de ani, insa pana la acest moment nu a fost anuntat un program public al sefului statului pentru ziua de 4 noiembrie. Anii trecuti, Traian Basescu si-a serbat ziua de nastere alaturi de familie, s-a.

Presedintele Traian Basescu implineste luni 62 de ani

Presedintele Traian Basescu implineste, luni, varsta de 62 de ani. Pana la aceasta ora, Administratia Prezidentiala nu a anuntat un program public al sefului statului pentru ziua de luni. Anii trecuti,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )