Libnet.ro
UNICEF

10:00

Basescu: Militarii raniti in Afganistan vor primi cele mai bune ingrijiri medicale.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Militarii raniti in Afganistan vor primi cele mai bune ingrijiri medicale.

Presedintele Traian Basescu a dat asigurari ca militarii romani raniti intr-un atac sinucigas in Afganistan vor primi cele mai bune ingrijiri medicale. Un militar roman a decedat si alti cinci au fost raniti duminica dimineata in urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat, in Afganistan. Plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu a decedat, iar sublocotenentul Ionut Alin Marinescu, plutonierul-major Florin Ionel Murarescu si caporalii clasa a III-a Marius Cristian Canuci, Marius . continuă pe România Liberă

Aderarea la NATO este una dintre cele mai importante realizari democratice romanesti

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, in cadrul deschiderii sedintei de prezentare a bilantului MApN, la care participa si presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, ca aderarea Romaniei la NATO reprezinta una dintre cele mai importante realizari democratice romanesti.

Unde vor calatori cel mai ieftin romanii de Paste

Romanii care si-au cumparat bilete de avion luna aceasta pentru o vacanta in perioada sarbatorilor pascale au gasit cele mai ieftine bilete de avion dus-intors, sub 200 euro, catre destinatii precum Roma, Catania, Viena si Istanbul. Afla mai jos ce.

Daily Income: Romania, bani putini de la UE pentru perioada 2014-2020. Care sunt cele mai afectate sectoare

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor pentru perioada 2014-2020: doar 164 euro de locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria. Cele mai grav afectate sectoare sunt si.

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o.

VIDEO Acad. Solomon Marcus: Traim intr-o lume traumatica, violenta, semianalfabeta, aflata sub focurile unor mesaje dintre cele mai contradictorii

Academicianul Solomon Marcus a fost invitatul celei de-a treia conferinte publice desfasurate sub egida Conferintelor Saguna pe tema Intr-o lume halucinanta. Complici si victime deopotriva ce a avut loc in prezenta elevilor sagunisti, la Brasov. Traim intr-o lume traumatica, violenta, semianalfabeta, aflata sub focurile unor mesaje dintre cele mai contradictorii. Intrebandu-se Pana unde e realitatea si de unde incepe fictiunea?, declara Solomon Marcus.

UNDE se castiga cele mai mari pensii din Romania

In anul 2013, numarul mediu de pensionari a fost de 5. 000 in scadere cu 77. 000 persoane fata de anul precedent si cu 179. 000 persoane mai putin fata de anul 2011, potrivit datelor prezentate astazi de.

Una dintre cele mai cunoscute cosplayer-ite vine in Romania la Comic Con

Celebra Yaya Han, cunoscuta pentru costumele sale la evenimentele de acest gen din lume, va fi prezenta ca invitat la cea de a doua editie a East European Comic Con care va avea loc in perioada 9-11 Mai la Romexpo Bucuresti. Cuvantul Cosplay provine de la combinatia termenilor costume si play, iar activitatea presupune ca o persoana sa se costumeze si sa intre cat mai bine in pielea unui personaj ales, fie din lumea reala, fie el un personaj imaginar, eroi din filme, carti, jocuri video, desene animate etc.

ANALIZA Ucraina si masinile ei - Ce se cumpara, cat conteaza Crimeea si cum a evoluat una dintre cele mai ciudate piete auto europene

Inainte de criza in Ucraina se vindeau chiar si 600. 000 de masini/an, iar acum s-a ajuns la o treime, iar productia depasea in vremurile bune si 400. 000 unitati, iar acum e de opt ori mai mica. Si Ucraina a pus taxe auto care au suparat toata tara, iar cu Rusia lucrurile s-au racit cumplit si in piata auto din cauza legislatiei. Ce parte are Crimeea din intreaga piata, ce efect are anexarea si ce se intampla pe extrem de fluctuanta piata ucraineana puteti citi in articol.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )