Libnet.ro
UNICEF

09:15

UNDE se castiga cele mai mari pensii din Romania

Antena3 Antena3,
UNDE se castiga cele mai mari pensii din Romania

In anul 2013, numarul mediu de pensionari a fost de 5. 000 in scadere cu 77. 000 persoane fata de anul precedent si cu 179. 000 persoane mai putin fata de anul 2011, potrivit datelor prezentate astazi de. continuă pe Antena3

VIDEO Hiromi Uehara, una dintre cele mai mari pianiste din lume, in concert la Bucuresti

In seara aceasta, pe scena Salii Radio din Bucuresti va urca una dintre cele mai importante pianiste de jazz, la ora actuala: japoneza Hiromi Ueahara.

Unul dintre cele mai mari secrete ale familiei Basescu, in seara asta la Sinteza zilei

Astazi, de la 21:30 afla unul dintre cele mai mari secrete al familiei Basescu. La Sinteza zilei, cel mai urmarit talk show din Romania, la Antena3.

Steaua si Dinamo, cele doua mari rivale din fotbalul romanesc, se intalnesc diseara

Se anunta o seara tensionata in Capitala. Cele doua mari rivale din fotbalul romanesc Steaua si Dinamo se intalnesc in semifinalele Cupei Romaniei. Peste 50. 000 de suporteri sunt asteptati la Arena.

Innovate now! reuneste la Bucuresti cele mai reprezentative nume din domeniul inovatiei.

Conferinta Innovate now!, care va avea loc in data de 10 aprilie la hotelul Crowne Plaza Bucuresti, este un eveniment inedit, care va aborda problematica inovatiei si va reuni unele dintre cele mai reprezentative nume din acest domeniu. La eveniment organizat de Linkage Romania si Quest Advisors, in parteneriat cu revista Cariere, Institutul Aspen Romania, AmCham Romania The American Chamber of Commerce in Romania) si Maastricht School of Management Romania vor participa .

SEAT genereaza cele mai mari venituri din istoria sa, de aproape 6.500 de milioane de euro

Bucuresti, 27/03/2014. - SEAT isi imbunatateste situatia, in ciuda recesiunii economice. Cu o crestere majora a volumului de vanzari, a cererii si a productiei, SEAT a inchis anul 2013 cu cel mai mare venit din istoria sa, declarand o cifra de afaceri de 6. 473 milioane euro, cu 6,3% mai mult decat in anul anterior.

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o.

Putin il decoreaza pe francezul Jean-Claude Killy, care a coordonat cele mai bune JO ...

Vladimir Putin l-a decorat pe francezul Jean-Claude Killy pentru coordonarea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, delegat din partea Comitetul International Olimpic CIO), potrivit Mediafax. Presedintele rus l-a decorat pe membrul CIO cu Ordinul de Merit, in cadrul unei ceremonii la Kremlin. Fost multiplu campion olimpic la schi, Killy a apreciat ca Rusia a reusit cele mai bune JO din toate timpurile. Totusi el a subliniat ca vorbeste doar despre cele de iarna. Moscova a mai gazduit in .

VIDEO Acad. Solomon Marcus: Traim intr-o lume traumatica, violenta, semianalfabeta, aflata sub focurile unor mesaje dintre cele mai contradictorii

Academicianul Solomon Marcus a fost invitatul celei de-a treia conferinte publice desfasurate sub egida Conferintelor Saguna pe tema Intr-o lume halucinanta. Complici si victime deopotriva ce a avut loc in prezenta elevilor sagunisti, la Brasov. Traim intr-o lume traumatica, violenta, semianalfabeta, aflata sub focurile unor mesaje dintre cele mai contradictorii. Intrebandu-se Pana unde e realitatea si de unde incepe fictiunea?, declara Solomon Marcus.

Daily Income: Romania, bani putini de la UE pentru perioada 2014-2020. Care sunt cele mai afectate sectoare

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor pentru perioada 2014-2020: doar 164 euro de locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria. Cele mai grav afectate sectoare sunt si.

Parlamentul a decis ca executorii nu pot sa incaseze onorarii mai mari de jumatate de milion de lei

Executorii judecatoresti nu vor putea ridica onorarii mai mari de 500. 000 de lei, au decis deputatii votand in lectura a doua, o lege care prevede plafonarea onorariilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )