Libnet.ro
UNICEF

12:15

Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat ca vor unirea cu Romania

Antena3 Antena3,
Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat ca vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat vineri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania. Basescu a. continuă pe Antena3

O localitate din Republica Moldova a votat unirea cu Romania

O localitate din nordul Republicii Moldova a votat o Declaratie de unire cu Romania, potrivit unui comunicat transmis de Platforma Unionista Actiunea 2012.

Programul Cultura si Creativitate UE-Parteneriatul Estic prezinta rezultatele: 6 instrumente pentru managerii culturali din Republica Moldova

Numarul initiativelor si discutiilor in tarile Parteneriatului Estic a crescut cu 20% pe parcursul ultimilor trei ani. Aceasta este una din primele concluzii ale Programului UE Cultura si Creativitate, lansat in 2015 in sase tari: Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Moldova, Ucraina si Belarus.

Misiuni de salvare in Republica Moldova: un medic tanar, cu picioarele amputate, preluat de un elicopter SMURD

Doi cetateni romani internati in spitale din Republica Moldova au fost transportati in unitati medicale din Romania.

O localitate din Republica Moldova a votat Unirea cu Romania DOCUMENT

O localitate din nordul Republicii Moldova a votat marti, 23 ianuarie, o Declaratie de unire cu Romania. Documentul a fost adoptat de catre primarul comunei Parcova din raionul Edinet, Marcel Snegur, si catre de consilierii locali.

DOCUMENT O localitate din Republica Moldova a votat Unirea cu Romania

O localitate din nordul Republicii Moldova a votat marti, 23 ianuarie, o Declaratie de unire cu Romania. Documentul a fost adoptat de catre primarul comunei Parcova, raionul Edinet, Marcel Snegur, si catre de consilierii locali.

inca patru localitati din Moldova au votat pentru Unirea cu Romania DOCUMENT

Dupa ce Primaria comunei Parcova din raionul Edinet a votat marti, 23 ianuarie, o Declaratie simbolica de Unire cu Romania, alte patru localitati din Republica Moldova s-au alaturat acestei actiuni.

Expertii NATO, in vizita in Republica Moldova

Un grup de experti din cadrul Departamentului pentru politici de aparare si planificare a apararii NATO, responsabili de implementarea Initiativei de Consolidare a Capacitatilor de Aparare pentru Republica Moldova, isi incheie miercuri, 24 ianuarie, vizita de lucru la Chisinau, care a inceput acum doua zile.

inca un interviu amanat pentru Igor Dodon. Jurnalistei RTVi i-a fost interzisa intrarea in Republica Moldova VIDEO

Istoria jurnalistilor rusi intorsi de pe Aeroportul International Chisinau nu mai are sfarsit. Desi unii dintre ei afirma ca detin documente ce confirma ca scopul vizitei in Republica Moldova este de a lua un interviu de la Igor Dodon, acestia sunt intorsi din drum. De data asta este vorba de o jurnalista a postului de televiziune international de limba rusa RTVi.

Sergiu Mocanu, catre Traian Basescu: Asta pe care l-ati felicitat ca a castigat Presedintia a recunoscut Crimeea ca teritoriu rusesc

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, l-a criticat pe ex-presedintele Romaniei Traian Basescu pentru ca l-a felicitat pe Igor Dodon cu victoria in alegerile prezidentiale din Republica Moldova.

Fiecare al patrulea moldovean afirma ca are incredere in Igor Dodon. Traian Basescu, la coada topului FOTO

Igor Dodon se mentine in continuare pe prima pozitie la capitolul increderii populatiei. Presedintele tarii este apreciat de 25% dintre cetateni, fiind urmat de catre liderul PAS, Maia Sandu, cu 9,1%. Cel putin asa arata un sondaj de opinie publicat miercuri, 24 ianuarie, deAsociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )