Libnet.ro
UNICEF

18:45

Basescu: Personal, nu am convingerea ca Guvernul Orban va emite ordonanta pentru primari in doua tururi

Adevărul Adevărul,
Basescu: Personal, nu am convingerea ca Guvernul Orban va emite ordonanta pentru primari in doua tururi

Europarlamentarul Traian Basescu se arata sceptic cu privire la faptul ca Guvernul va adopta inainte de alegerile locale de anul viitor o ordonanta care sa prevada alegerea primarilor din doua tururi de scrutin. Basescu spune ca un astfel de demers se va lovi de opozitia unor primari cu interese. continuă pe Adevărul

Ordonanta 114, modificata de Guvernul Orban. Ce se intampla pana la sfarsitul anului

Premierul Orban a anuntat faptul ca guvernul ar putea sa-si asume raspunderea in Parlament pentru modificarea Ordonantei 114. Ce s-ar putea schimba pana la finalul anului curent? Guvernul Orban modifica Ordonanta 1142018 Prim-ministrul Romaniei a sustinut faptul ca guvernul pe care-l conduce ar putea sa-si asume raspunderea in Parlament pentru modificare Ordonantei 114. Raspunsul opozitiei .

Cand vor primii romanii al 13-lea salariu. Miza e uriasa pentru Guvernul Orban

Romanii vor primii al 13-lea salariu? Cand se va intampla asta? Mai mult, Guvernul are in plan sa-l ofere si pe al 14-lea. Anul trecut a fost depus un proiect de lege prin care cetatenii romani ar putea primi al 13-lea sau al 14-lea salariu. Aproximativ 3,7 milioane de persoane ar putea fi surprinsi de .

7 lucruri pe care trebuie sa le bifeze Guvernul Orban pentru a avea sanse in 2020

Guvernul Orban trebuie sa inteleaga ca, pentru a avea sanse de a castiga alegerile Parlamentare si locale din 2020, nu este suficient sa critice, sa arate cu degetul spre gaurile lasate in buget de PSD care exista, fara indoiala), ci sa.

Guvernul Orban nu poate desfiinta peste noapte Sectia speciala. Ministrul Predoiu: Ne-am angajat, in negocierile politice, sa nu dam OUG in domeniul justitiei, ci sa obtinem consensul Parlamentului (VIDEO)

Guvernul Orban nu isi poate asuma o desfiintare peste noapte a Sectiei pentru investigarea infractiunilor in justitie, pentru ca si-a luat angajamentul fata de partenerii din Parlament sa nu apeleze la.

Guvernul Orban, taieri masive in bugetul mai multor ministere

Guvernul Orban taie azi in carne vie din bugetele mai multor ministere pentru a acoperi nevoile financiare alea statului, odata cu adopotarea rectificarii bugetare. Taierile sunt necesare pentru a putea plati cele.

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea pentru corectiile necesare la OUG 114: Daca nu va exista o majoritate in Parlament sau timpul necesar (VIDEO)

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea pentru o serie de corectii la OUG 114, a anuntat miercuri premierul, care a catalogat actul normativ introdus in guvernarea PSD-ALDE drept unul.

Guvernul Orban blocheaza Parlamentul. Sunt vizate sute de acte legislative

Guvernul Orban blocheaza Parlamentul. Secretariatul General al Executivului a trimis o solicitare in Parlament prin care se cere oprirea adoptarii legilor care au aviz de la vechiul guvern, pentru ca noul Executiv vr.

Guvernul Orban adopta rectificarea bugetara. Cine castiga si cine pierde bani

Guvernul Orban se reuneste in sedinta, joi, de la ora 17. 00, pentru a adopta rectificarea bugetara puternic negativa, cu un deficit bugetar estimat la 4,3%.

Guvernul Orban nu va abroga Legea recursului compensatoriu. Catalin Predoiu, ministrul Justitiei: Vor urma condamnari la CEDO si nu pot fi construite penitenciare noi suficient de repede (VIDEO)

Guvernul Orban nu va aborga Legea recursului compensatoriu, propusa in perioada guvernarii asa-zis tehnocrate, dar modificata decisiv de PSD si ALDE, a anuntat Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, joi,.

Salariul minim, intre cresterea de 7,2% propusa de guvernul Orban si realitatea activitatii IMM-urilor

Foarte multe dintre IMM-uri nu pot sustine decat o crestere salariala maxima neta de 50 lei, potrivit surselor BURSA 7,2% reprezinta cresterea salariului minim brut pe tara propusa de guvernul Orban patronatelor si sindicatelor in cadrul sedintei Consiliului National Tripartit care a avut loc, ieri, la Palatul Victoria. Marirea va presupune un plus de 150 de lei la salariul minim brut de 2080 lei, venit pe care lucreaza 1. 232 de angajati din tara noastra.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )