Libnet.ro
UNICEF

08:01

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea pentru corectiile necesare la OUG 114: Daca nu va exista o majoritate in Parlament sau timpul necesar (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea pentru corectiile necesare la OUG 114: Daca nu va exista o majoritate in Parlament sau timpul necesar (VIDEO)

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea pentru o serie de corectii la OUG 114, a anuntat miercuri premierul, care a catalogat actul normativ introdus in guvernarea PSD-ALDE drept unul. continuă pe B1

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea in Parlament pentru modificari la Ordonanta 114

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca, daca nu reuseste sa obtina majoritate parlamentara, Guvernul si-ar putea asuma raspunderea in Parlament pentru a aduce modificari la Ordonanta 114.

Ordonanta 114, modificata de Guvernul Orban. Ce se intampla pana la sfarsitul anului

Premierul Orban a anuntat faptul ca guvernul ar putea sa-si asume raspunderea in Parlament pentru modificarea Ordonantei 114. Ce s-ar putea schimba pana la finalul anului curent? Guvernul Orban modifica Ordonanta 1142018 Prim-ministrul Romaniei a sustinut faptul ca guvernul pe care-l conduce ar putea sa-si asume raspunderea in Parlament pentru modificare Ordonantei 114. Raspunsul opozitiei .

Guvernul Orban vrea un nou mod de calcul pentru amenzile rutiere

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca va veni cu un proiect de lege pentru ca amenzile rutiere sa nu mai fie legate de salariul minim.

Salariul minim, intre cresterea de 7,2% propusa de guvernul Orban si realitatea activitatii IMM-urilor

Foarte multe dintre IMM-uri nu pot sustine decat o crestere salariala maxima neta de 50 lei, potrivit surselor BURSA 7,2% reprezinta cresterea salariului minim brut pe tara propusa de guvernul Orban patronatelor si sindicatelor in cadrul sedintei Consiliului National Tripartit care a avut loc, ieri, la Palatul Victoria. Marirea va presupune un plus de 150 de lei la salariul minim brut de 2080 lei, venit pe care lucreaza 1. 232 de angajati din tara noastra.

Guvernul Orban creste salariul minim in 2020. Ministrul Muncii: Nu dorim sa luam decizii peste noapte sau fara sa tinem cont de parerile celor implicati (VIDEO)

Guvernul Orban va creste salariul minim in anul 2020, dupa ce au o analiza interministeriala a aratat ca acest lucru este fezabil si nu afecteaza competitivitatea economiei romanesti. Rezultatul.

Guvernul Orban a pus proiectul de rectificare bugetara in dezbatere publica. Deficitul pe 2019 este estimat la 4,3% din PIB, si nu la 2,76% cum sustinea PSD (DOCUMENT)

Guvernul Orban a lansat spre dezbatere publica proiectul de rectificare bugetara. Premierul afirma anterior ca actul normativ va veni in sprijinul autoritatilor locale, prin asigurarea, spre exemplu, a fondurilor.

Presedintele, discutii intense cu Guvernul Orban despre situatia economica a Romaniei. Klaus Iohannis: Rectificarea este obligatorie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, pentru ca este clar ca anumite cheltuieli trebuie facute, in special pentru sistemul public de pensii.

Deficitul estimat de Guvernul Orban pentru 2019 e 4,3% din PIB. De unde se taie bani la rectificarea bugetara

Deficitul bugetului general consolidat pentru 2019 se va majora la 4,3% din Produsul intern brut in urma celei de-a doua rectificari bugetare, iar printre ministerele care vor primi fonduri suplimentare se afla.

Deficitul estimat de Guvernul Orban pentru 2019 e 4,3% din PIB

Deficitul bugetului general consolidat pentru 2019 se va majora la 4,3% din Produsul intern brut in urma celei de-a doua rectificari bugetare, iar printre ministerele care vor primi fonduri suplimentare se afla.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2949 seconds )