Libnet.ro
UNICEF

12:00

Basescu: Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina vizand apararea

Antena3 Antena3,
Basescu: Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina vizand apararea

Victor Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina care vizeaza apararea Romaniei, considera presedintele Traian Basescu, acesta adaugand ca trebuia sa fie informat si invitat. continuă pe Antena3

Ponta nu trebuie sa fie presedinte, tara ar intra intr-un regres urias

Update 19:22 Basescu: Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina vizand apararea Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina care vizeaza apararea Romaniei, seful statului mentionand ca presedintele ar fi trebuit sa fie informat si sa participe la sedinta de Guvern.

Ce pateste Basescu, daca CC constata ca presedintele a incalcat Constitutia

Juristii si jurnalistii sunt de parere ca - in cazul in care Curtea Constitutionala va constata ca presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia atunci cand a indemnat la votarea unui partid -.

Basescu despre fotografiile cu membrii PMP: Nu am incalcat Constitutia

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, despre anuntul premierului Victor Ponta ca va sesiza CC pentru implicarea sa in campanie, ca in mod categoric nu a incalcat legea fundamentala si a facut referire la avizul Curtii din 2007, care spune ca presedintele nu vine din nori, anunta Mediafax.

Traian Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Nu am incalcat Constitutia. in vacanta te imbraci cum vrei

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca nu a incalcat in niciun fel Constitutia, implicandu-se in campania electorala a Partidului Miscarea Populara. Eram la Neptun, cei de la PMP au venit pe.

Victor Ponta: Daca Presedintele a incalcat Constitutia si daca exista o decizie a Curtii Constitutionale, unica sanctiune este suspendarea

Premierul Victor Ponta a clarificat marti, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, demersul de sesizare al Curtii Constitutionale, in privinta incalcarii Legii Fundamentale de catre presedintele Traian.

Basescu: Ponta NU trebuie sa fie presedintele Romaniei. E dependent de trusturile media. incalca grav Constitutia. Armata nu incepe in biroul ministrului Apararii

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei, deoarece tara ar intra in regres.

Basescu: Ponta va MUTILA institutiile statului daca ajunge presedinte. Romania NU e in pericol de razboi. Nu am transmis niciun mesaj prin Ponta. Voi fi consultant al PMP si-l voi ridica la 30%. Ponta e in campanie

Traian Basescu: Premierul vorbeste de dragul de a vorbi. Deocamdata nu a depus niciun fel de strategie la CSAT. Nu poti sa convoci CSAT-ul fara sa ai documentele inainte. Astept sa depuna aceasta trategia, inclusiv in aceasta noapte. De maine dimineata eu o sa va anunt daca a depus-o sau nu.

Basescu: Ponta este un aparator al baronilor locali si de aceea nu trebuie sa fie Presedinte

Update 19:05 Basescu il acuza pe Ponta de declaratii favorabile baronilor locali Presedintele Traian Basescu il acuza pe premierul Victor Ponta de pozitii favorabile ori de cate ori un baron local din partidul sau sau o personalitate a partidului sau este anchetata pentru fraude sau condamnata pentru fraude.

Basescu: Ponta e un politician corupt, las si mincinos. Daca ar ajunge presedinte, Romania ar fi condusa de baroni si puscariabili

Traian Basescu a declarat, marti, ca daca premierul Ponta ar ajunge presedintele tarii, Romania ar fi condusa doar de baroni si puscariabili. El a adaugat ca ar fi un pericol real pentru tara, ca lider la.

Basescu: Ponta NU trebuie sa fie presedintele Romaniei. E dependent de trusturile media. Tara ar fi condusa de baroni si puscariabili

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei, deoarece tara ar intra in regres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )