Libnet.ro
UNICEF

23:15

Basescu: Ponta NU trebuie sa fie presedintele Romaniei. E dependent de trusturile media. Tara ar fi condusa de baroni si puscariabili

România Liberă România Liberă,
Basescu: Ponta NU trebuie sa fie presedintele Romaniei. E dependent de trusturile media. Tara ar fi condusa de baroni si puscariabili

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei, deoarece tara ar intra in regres. continuă pe România Liberă

Basescu: Ponta NU trebuie sa fie presedintele Romaniei. E dependent de trusturile media. incalca grav Constitutia. Armata nu incepe in biroul ministrului Apararii

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei, deoarece tara ar intra in regres.

Traian Basescu: Victor Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui-Premierul s-a lansat intr-o campanie prezidentiala, ignorand.

Ponta nu trebuie sa fie presedinte, tara ar intra intr-un regres urias

Update 19:22 Basescu: Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina vizand apararea Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina care vizeaza apararea Romaniei, seful statului mentionand ca presedintele ar fi trebuit sa fie informat si sa participe la sedinta de Guvern.

Basescu: Ponta e un politician corupt, las si mincinos. Daca ar ajunge presedinte, Romania ar fi condusa de baroni si puscariabili

Traian Basescu a declarat, marti, ca daca premierul Ponta ar ajunge presedintele tarii, Romania ar fi condusa doar de baroni si puscariabili. El a adaugat ca ar fi un pericol real pentru tara, ca lider la.

Basescu: Ponta este un aparator al baronilor locali si de aceea nu trebuie sa fie Presedinte

Update 19:05 Basescu il acuza pe Ponta de declaratii favorabile baronilor locali Presedintele Traian Basescu il acuza pe premierul Victor Ponta de pozitii favorabile ori de cate ori un baron local din partidul sau sau o personalitate a partidului sau este anchetata pentru fraude sau condamnata pentru fraude.

Basescu: Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina vizand apararea

Victor Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina care vizeaza apararea Romaniei, considera presedintele Traian Basescu, acesta adaugand ca trebuia sa fie informat si invitat.

Basescu: Ponta, cum poti sa spui ca ne paste razboiul si totodata sa suspenzi comandantul armatei pentru ca imbraca un tricou?

Presedintele Traian Basescu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, ca nimeni nu isi poate imagina ca presedintele sa stea izolat la Cotroceni. Pentru.

Basescu: Ponta, a jignit-o pe Udrea ca sa loveasca in mine si sotie

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumnica, ca prin jgnirile pe care le-a adus zilele trecute Elenei Udrea, premierul Victor Ponta a dorit sa loveasca in el si in sotia sa, si sa ii umileasca si a afirmat ca este socant cata lasitate este in aces om,.

Basescu: Ponta a jignit-o pe Udrea ca sa loveasca in mine si sotie

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumnica, ca prin jgnirile pe care le-a adus zilele trecute Elenei Udrea, premierul Victor Ponta a dorit sa loveasca in el si in sotia sa, si sa ii umileasca si a afirmat ca este socant cata lasitate este in aces om,.

Basescu: Ponta face afirmatii fara acoperire. Romania nu are sentimentul ca va fi atacata de Federatia Rusa

Presedintele Traian Basescu a comentat duminica, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, afirmatiile premierului Victor Ponta de la Craiova, care a declarat ca ne Paste un razboi. Vreau sa afirm.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )