Libnet.ro
UNICEF

08:00

Basescu:Romania este una dintre tarile cu cea mai redusa fiscalitate din UE.

România Liberă România Liberă,
Basescu:Romania este una dintre tarile cu cea mai redusa fiscalitate din UE.

Romania are doua mari probleme, in ceea ce priveste mediul de afaceri. Un a est elegata de finantarea IMM-urilor. Bancile nu au niciun fel de disponibilitate pentru a sprijini acest sector. In perioada urmatoare voi avea discutii cu acest sector bancar. In acelasi timp, ce-a de-a doua problema, specifica intregii UE, este costul ridicat al energiei. Avem un cost al energiei care ne face necompetitivi la nivel european, a mai explciat seful statului. Romania este una dintre tarile cu cea . continuă pe România Liberă

Norbert Holzle, SES Astra: Romania este una dintre cele mai mari piete de televiziune

Romania este una dintre cele mai mari piete de televiziune si una dintre putinele tari in care domina serviciile platite, a declarat pentru Wall-Street. ro, Norbert Holzle, SES Astr, vicepresedinte senior pentru segmentul comercial in Europa.

Viviane Reding, vicepresedintele CE: Romania, una dintre tarile in care statul de drept este in pericol sau de-a dreptul incalcat

Viviane Reding, vicepresedintele Comisiei Europene si comisarul european pentru justitie, a declarat pentru ziarul german Die Zeit, ca Romania este una dintre tarile membre in care statul de drept nu este respectat, amintind totodata ca Uniunea Europeana ar trebui sa ofere sanctiuni pentru astfel de abateri.

Vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimul SECOL? Ce se va intampla in luna decembrie

Meteorologii rusi, care au studiat evenimentele ce tin de vremea de pe continentul european, ne-au dat o veste care ne-a inghetat: vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani. Dupa zarva.

Business report: Guvernul se pregateste sa atace economia cu noi taxe; Cele trei gaselnite ale concesiunilor de autostrazi; Leul ramane cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana

Un nou scandal la Londra. Mai multi traderi sunt cercetati pentru manipularea dobanzilor. Cum ar putea fi afectati romanii cu credite in dolari sau franci elvetieni. Traderi valutari de top de la unele dintre cele mai mari banci din lume, suspectati de manipularea dobanzilor. Compania care a vandut 100. 000 de smartphone-uri in 86 de secunde vrea sa ia cu asalt Romania. Doua companii care nu spun mai nimic utilizatorilor de smartphone-uri din tara noastra, dar care fac furori in Asia, se pregatesc sa ia cu asalt Europa de Est si Romania.

Cea mai veche jucarie din lume, descoperita in Polonia.

Arheologii polonezi au descoperit cea mai veche jucarie din lume, intr-un mormant vechi de 2. 500 ani, relateaza Daily Mail. In orasul Legowo au fost gasite peste 150 de morminte ce apartin poporului Lusatian, iar arheologii au descoperit ca unii dintre cei ingropati fiind copii. In mormantul unuia dintre copii a fost gasita si o jucaria zuruitoare confectionata din lut. Potrivit arheologilor, jucariile respective erau folosite la inmormantare, crezandu-se ca ajuta copii in ultima lor calatorie. In .

De 20 de ani la Arad se organizeaza cea mai importanta expozitie medicala din Romania Ar Medica

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 7-9 noiembrie, la Complexul Expozitional - Expo Arad, cea mai importanta expozitie medicala din Romania - AR-Medica.

iPhone 5S, smartphone-ul cu cea mai slaba baterie. Care este telefonul cu cea mai mare autonomie

Telefoanele inteligente sunt cunoscute pentru problemele cu autonomia bateriei, iar revista britanica Which? a testat cele mai noi modele de pe piata pentru a afla care are cea mai puternica vbaterie. Samsung Galaxy.

Vasilescu (BNR) la RFI: Impozitarea constructiilor speciale este cea mai viabila solutie; presa s-a cam inflamat in privinta inflatiei

Impactul masurilor convenite de Guvernul Ponta cu FMI va fi minim, iar presa s-a cam inflamat in privinta riscului inflationist, declara la RFI consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. El considera ca impozitarea constructiilor speciale este cea mai viabila solutie.

Leul romanesc, regele valutelor din Europa. Moneda nationala este cea mai PERFORMANTA din UE

Romanii nu domina topurile europene la capitolul nivel de trai, dar, in schimb, leul da clasa multor valute din Europa. Dupa primele 10 luni ale anului, leul a devenit cea mai performanta moneda din Uniunea.

Cea mai in varsta femeie din istoria Maratonului de la New York a murit dupa cursa

Joy Johnson, 86 de ani, a fost cea mai in varsta femeie care a participat la Maratonul de la New York. Ea a alergat anul acesta pentru a 25-a oara, dar a murit in somn in noaptea de dupa cursa, oferind cea mai emotionanta poveste a acestui eveniment, un exemplu de devotament si pasiune pentru sport si viata.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )