Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimul SECOL? Ce se va intampla in luna decembrie

Antena3 Antena3,
Vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimul SECOL? Ce se va intampla in luna decembrie

Meteorologii rusi, care au studiat evenimentele ce tin de vremea de pe continentul european, ne-au dat o veste care ne-a inghetat: vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani. Dupa zarva. continuă pe Antena3

Leul este cea mai performanta moneda din UE

La finalul primelor zece luni ale anului, leul este cea mai performanta moneda din UE, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata Euro comparativ cu cotatia din ianuarie, a declarat Silviu Pojar, manager de vanzari al casei de brokeraj Noble.

Leul ramane cea mai performanta moneda din UE

O analiza a casei de brokeraj Nobel Securities arata ca leul este, la finalul primelor zece luni, cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana UE), fiind singura singura care inregistreaza o crestere in fata euro, comparativ cu cotatia din luna ianuarie, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Business report: Guvernul se pregateste sa atace economia cu noi taxe; Cele trei gaselnite ale concesiunilor de autostrazi; Leul ramane cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana

Un nou scandal la Londra. Mai multi traderi sunt cercetati pentru manipularea dobanzilor. Cum ar putea fi afectati romanii cu credite in dolari sau franci elvetieni. Traderi valutari de top de la unele dintre cele mai mari banci din lume, suspectati de manipularea dobanzilor. Compania care a vandut 100. 000 de smartphone-uri in 86 de secunde vrea sa ia cu asalt Romania. Doua companii care nu spun mai nimic utilizatorilor de smartphone-uri din tara noastra, dar care fac furori in Asia, se pregatesc sa ia cu asalt Europa de Est si Romania.

Leul ramane cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana dupa primele 10 luni ale acestui an

Leul a ramas dupa primele 10 luni ale acestui an cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata euro comparativ cu cotatia din ianuarie, conform unei analize a Casei de brokeraj Noble Securities.

Refuah, MRM Worldwide: Romania este cea mai creativa tara din CEE. Anul acesta crestem cu 35%

MRM Worldwide Romania, agentia de digital a McCann WorldGroup Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare de pe piata locala, va inregistra o crestere de circa 35% anul acesta fata de cele 820. 000 de euro inregistrate in 2012, a declarat.

Leul romanesc, regele valutelor din Europa. Moneda nationala este cea mai PERFORMANTA din UE

Romanii nu domina topurile europene la capitolul nivel de trai, dar, in schimb, leul da clasa multor valute din Europa. Dupa primele 10 luni ale anului, leul a devenit cea mai performanta moneda din Uniunea.

Piovaccari povesteste cea mai mare emotie traita la Steaua

Atacantul italian Federico Piovaccari traieste la Steaua cea mai buna perioada din cariera de jucator profesionist.

Seful Google critica cenzura din Coreea de Nord: E cea mai izolata tara din lume

Eric Schmidt, presedintele Google, a fost in vizita in China, la Universitatea Chineza din Hong Kong, ocazie cu care a vorbit despre cenzura practica de mai inversunatii comunisti din Coreea de Nord. intr-o caracterizare ironica el a spus ca inca nu l-a sunat nimeni din Coreea de Nord.

Refuah, MRM Worldwide: Romania este cea mai creativa tara din CEE. Anul acesta crestem cu 35%

MRM Worldwide Romania, agentia de digital a McCann WorldGroup Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare de pe piata locala, va inregistra o crestere de circa 35% anul acesta fata de cele 820. 000 de euro inregistrate in 2012, a declarat pentru Wall-Street. ro, Nir Refuah, managerul companiei.

O banca chineza nu isi va deschide filiala in tara noastra, pana cand nu vom avea investitii chineze serioase

Banca de Dezvoltare din China ar putea fi interesata sa patrunda in tara noastra, prin deschiderea unei filiale, intrucat studiaza piata autohtona de ani de zile, potrivit lui Gabriel Ghelmegeanu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-China.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )