Libnet.ro
UNICEF

21:15

Basescu, la Romania TV: Nu va fi niciun Brexit, nu o sa iasa Marea Britanie din UE

Hotnews Hotnews,
 Basescu, la Romania TV: Nu va fi niciun Brexit, nu o sa iasa Marea Britanie din UE

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana in urma referendumului care va avea loc joi. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, despre Brexit: Nu o sa iasa Marea Britanie din UE pentru nimic in lume

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana in contextul referendumului de joi. David Cameron a jucat o carte, care ii va iesi. Nu va fi .

Ce se va intampla cu romanii din Anglia daca Marea Britanie va iesi din UE. Migratia - subiectul din centrul campaniei pentru Brexit

Tabara pro-UE nu si-a dorit niciun moment ca migratia sa devina subiectul principal al campaniei pentru referendumul la care britanicii vor vota joi daca Regatul Unit ramane sau nu in Uniunea Europeana. Tabara pro-Brexit a folosit manipulari si dezinformari pe tema migratiei, dar aici vi le prezentam doar pe cele bazate pe date reale. Si cel mai important pentru noi: cum va fi afectat statutul romanilor din Anglia in cazul unui Brexit si cat de usor vor mai putea pleca romanii la studii sau la munca in Marea Britanie dupa un posibil Brexit.

Opinie despre Brexit a unui antreprenor de origine romana din Marea Britanie, absolvent de Oxford

Referendumul din Marea Britanie Brexit ) nu este doar o alegere simpla intre a ramane sau a iesi din Uniunea Europeana, ci este un moment in care britanicii trebuie sa sa decida asupra modului in care privesc lumea, sa aleaga intre teama sau.

Calin Popescu-Tariceanu: Marea Britanie ar trebui sa isi pastreze locul in Uniunea Europeana

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca Marea Britanie ar trebui sa isi pastreze locul in cadrul constructiei europene, potrivit Agerpres. Mi-as dori ca Marea.

in ce conditii ar putea parasi UE Marea Britanie, dupa un vot favorabil la referendumul din 23 iunie

Sprijinul pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana conduce cu aproape 7 puncte asupra celor care pledeaza pentru retragerea din blocul de 28 de membri, la mai putin de o saptamana pana la referendumul din 23 iunie, potrivit unui sondaj telefonic publicat vineri si citat de Reuters.

Royal Society din Marea Britanie despre plantele modificate genetic (ultima parte) - webPR

In continuare va prezentam ultima parte a studiului. Royal Society din Marea Britanie, a facut public un document intitulat Plantele modificate genetic: intrebari si raspunsuri.

Amazon lanseaza AmazonFresh in Marea Britanie

Amazon a lansat AmazonFresh in Marea Britanie, dupa mai multe luni in care o serie de zvonuri anuntau ca gigantul american va lansa serviciul de livrare de mancare si in statul European.

Franta, despre Brexit: Ar transforma Marea Britanie intr-un partener comercial minor

Ministrul Economiei din Franta, Emmanuel Macron, a sustinut sambata ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE ar transforma tara intr-un partener comercial minor, cu atata relevanta pe piata internationala precum cea de care se bucura insula.

Regii manelelor, virali in Marea Britanie: documentarul BBC pe care trebuie sa-l vezi

Britanicii de la BBC au lansat de curand un documentar in care prezinta opulenta manelistilor din Romania. Cantaretii de manele dinRomania sunt considerati de presa britanica staruri gypsy-pop, care castiga milioane cu versiunile lor de gangster rap. Cel putin, asta reiese din filmul documentar The New Gypsy Kings, care a fost difuzat joi seara de [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )