Libnet.ro
UNICEF

00:07

in ce conditii ar putea parasi UE Marea Britanie, dupa un vot favorabil la referendumul din 23 iunie

România Liberă România Liberă,
in ce conditii ar putea parasi UE Marea Britanie, dupa un vot favorabil la referendumul din 23 iunie

Sprijinul pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana conduce cu aproape 7 puncte asupra celor care pledeaza pentru retragerea din blocul de 28 de membri, la mai putin de o saptamana pana la referendumul din 23 iunie, potrivit unui sondaj telefonic publicat vineri si citat de Reuters. continuă pe România Liberă

Amazon lanseaza AmazonFresh in Marea Britanie

Amazon a lansat AmazonFresh in Marea Britanie, dupa mai multe luni in care o serie de zvonuri anuntau ca gigantul american va lansa serviciul de livrare de mancare si in statul European.

Imigrantii europeni din Marea Britanie se tem de un posibil Brexit

Un vot favorabil iesirii Marii Britanii din blocul comunitar la referendumul din 23 iunie va avea un impact puternic asupra imigrantilor europeni care muncesc in aceasta tara. Multi dintre ei, angajati in domeniul hotelier, in sectorul agricol, in cel al constructiilor sau chiar in vanzari, isi fac deja griji pentru viitorul lor.

Jean-Claude Juncker nu este ingrijorat de Brexit: Uniunea Europeana nu va fi in pericol de moarte daca Marea Britanie pleaca

Uniunea Europeana nu va fi in pericol de moarte daca Marea Britanie va parasi blocul comunitar, a declarat joi, in timpul unei vizite in Rusia, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in timp ce premierul Irlandei face lobby pentru ramanerea tarii vecine in UE.

UE nu va fi in pericol de moarte daca Marea Britanie pleaca

Uniunea Europeana nu va fi in pericol de moarte daca Marea Britanie va parasi blocul comunitar, a declarat joi, in timpul unei vizite in Rusia, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Opinie despre Brexit a unui antreprenor de origine romana din Marea Britanie, absolvent de Oxford

Referendumul din Marea Britanie Brexit ) nu este doar o alegere simpla intre a ramane sau a iesi din Uniunea Europeana, ci este un moment in care britanicii trebuie sa sa decida asupra modului in care privesc lumea, sa aleaga intre teama sau.

Royal Society din Marea Britanie despre plantele modificate genetic (ultima parte) - webPR

In continuare va prezentam ultima parte a studiului. Royal Society din Marea Britanie, a facut public un document intitulat Plantele modificate genetic: intrebari si raspunsuri.

Jurnalist britanic: ii indemn pe toti romanii care locuiesc in Marea Britanie sa gaseasca o cale prin care sa voteze pentru ramanerea tarii in UE prin orice mijloace!

Jurnalistul britanic Michael Bird a facut un apel la prima si a doua generatie de romani din Marea Britanie sa voteze pentru ramanerea tarii in Uniunea Europeana. Daca.

Incident armat grav in Marea Britanie. Campania pentru referendum, suspendata

Deputata laburista britanica Jo Cox este in stare critica dupa ce a fost impuscata si injunghiata in nordul regiunii britanice Anglia, informeaza Channel 4. Ea a fost atacata in propria circumscriptie de un barbat care pare sa fie favorabil iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, afirma surse citate de presa britanica, citata de Mediafax.

Juncker, Schulz si Tusk se vor reuni la Bruxelles a doua zi dupa referendumul din Marea Britanie

Presedintii Comisiei Europene, Parlamentului European si Consiliului European se vor intruni pe 24 iunie la Bruxelles, a doua zi dupa referendumul privind iesirea sau ramanerea Regatului Unit in Uniunea Europeana, a confirmat astazi executivul european, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )