Libnet.ro
UNICEF

10:15

BATAIE la Casa Regala! Principele Nicolae ar fi fortat usa casei din Elvetia pentru a-l vedea pe Regele Mihai. O persoana a fost ranita

B1 B1,
BATAIE la Casa Regala! Principele Nicolae ar fi fortat usa casei din Elvetia pentru a-l vedea pe Regele Mihai. O persoana a fost ranita

Scandal urias la Casa Regala a Romaniei, in contextul agravarii starii de sanatate a Regelui Mihai. Potrivit membrilor familiei, fostul principe Nicolae ar fi incercat sa intre cu forta. continuă pe B1

Casa Regala:Nicolae a avut o tentativa de violare a domiciliului Majestatii Sale Regele. Nicolae: Vin ca nepotul bunicului meu si doar vreau sa-l vad

Marti seara Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativa de violare a domiciliului Majestatii Sale Regele, la resedinta din Elvetia, sustine Casa Regala intr-un comunicat de presa. Nepotul regelui a fortat usa casei, implicand in incident sase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestatii Sale, se arata in documentul citat. Vreau sa-i zic ramas bun, pentru ultima data, a ripostat nepotul regelui.

Casa Regala:Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativa de violare a domiciliului Majestatii Sale Regele

In seara zilei de marti, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativa de violare a domiciliului Majestatii Sale Regelui, la resedinta din Elvetia, sustine Casa Regala intr-un comunicat de presa. Nepotul regelui a fortat usa casei, implicand in incident sase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestatii Sale, se arata in documentul citat.

Casa Regala:Nicolae Medforth-Mills a facut o tentativa de violare a domiciliului Majestatii Sale Regelui

In seara de marti, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a facut o tentativa de violare a domiciliului Majestatii Sale Regelui, la resedinta din Elvetia. Dl Medforth-Mills a fortat usa casei, implicand in incident sase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestatii Sale, se arata intr-un comunicat al Casei Regale.

Reactia Principelui Nicolae dupa incidentul de la Casa Regala

Principele Nicolae a scris pe Facebook ca incidentul de la Casa Regala este parte dintr-un joc murdar in care nu vrea sa intre din respect pentru bunicul sau, Regele Mihai. Ma intristeaza profund si.

Casa Regala: Regele Mihai, in stare de suferinta la resedinta sa din Elvetia, de ziua sa onomastica

Regele Mihai I se afla 'in stare de suferinta' la resedinta din Elvetia, alaturi de principesa Margareta si de principele Radu, cu ocazia marii sarbatori a Sfintilor Mihail si Gavriil, a anuntat miercuri Casa Regala. Potrivit sursei citate, nu va exista niciun eveniment organizat la resedinta, cu prilejul sarbatorii.

Casa Regala il acuza pe nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, ca a incercat sa intre cu forta in resedinta din Elvetia: A agresat fizic si verbal trei persoane

Casa Regala il acuza pe nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, de o tentativa de violare a domiciliului majestatii sale din Elvetia, motiv pentru care a depus o plangere la politia elvetiana.

Casa Regala, anunt de ultima ora: Regele Mihai a fost impartasit

Casa Regala a oferit noi informatii despre starea de sanatatate Regelul Mihai, precizand intr-un comunicat ca sarbatoarea Sf. Mihail si Gavril, ocazie in care monarhul isi sarbatorea.

Casa Regala: Marea sarbatoare a Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta. Monarhul, impartasit marti seara

Casa Regala a Romaniei anunta miercuri ca sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta. De asemenea, precizeaza ca regele Mihai a fost impartasit marti de un trimis al iPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale si Meridionale.

Ultima ora: Din pacate, Casa Regala tocmai a facut anuntul TRIST! Regele Mihai ...

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, a anuntat Casa Regala. Principesa Margareta a plecat de urgenta in Elvetia.

Casa Regala: Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a agravat

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, anunta Casa Regala, care precizeaza ca principesa Margareta se afla de duminica se.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )