Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bataie de joc? Cat mai au de asteptat bucurestenii din Drumul Taberei pentru inaugurarea metroului

Playtech Playtech,
Bataie de joc? Cat mai au de asteptat bucurestenii din Drumul Taberei pentru inaugurarea metroului

Metroul din Drumul Taberei e un proiect taraganat de ani de zile, iar bucurestenii din acea zona si-au cam pierdut rabdarea. Ultimul termen promis pentru inaugurare era 30 iunie. Dar. continuă pe Playtech

Metroul din Drumul Taberei, amanare cu scuze. Ar fi trebuit sa fie dat in folosinta saptamana viitoare

Metroul din Drumul Taberei, amanat din nou. Premierul Ludovic Orban sustine ca finalizarea magistralei de metrou M5 va avea loc in cursul acestui an.

VIDEO Bacalaureat 2020. Zece recomandari pentru o nota cat mai mare la Limba romana - profesoara Cristina Tunegaru

Examenul de Bacalaureat 2020 incepe luni, cu proba scrisa la Limba romana. Profesoara Cristina Tunegaru are 10 recomandari pentru elevii clasei a XII-a, pentru o nota cat mai mare la examen. Profesoara le transmite tinerilor sa aiba propria lor interpretare asupra textelor si sa nu incerce sa ii imite pe ceilalti, sa aiba grija sa isi calculeze timpul si sa acorde o atentie mare si redactarii lucrarii.

Cel mai rapid computer din lume va fi folosit in descoperirea tratamentului pentru Covid-19

Cel mai rapid computer din lume va fi folosit in incercarea de descoperi un tratament pentru coronavirus.

Potop, in mai multe zone din tara. Masini acoperite de ape si case fara acces, pe o strada din Alba (Foto)

Sunt inundatii mari si la Aiud, in judetul Alba, marti dimineata, unde masinile de pe mai multe strazi au fost acoperite de ape. Sunt inundatii in mai multe judete din tara de luni, in unele zone fiind inregistrate precipitatii-record.

Cel mai rapid supercomputer din lume foloseste, in premiera, procesoare de telefon

Pentru prima oara in istoria clasamentului Top500, cel mai rapid supercomputer din lume utilizeaza procesoare pe arhitectura ARM. in aceeasi zi in care Apple a anuntat ca migreaza de la.

Dezastru in mai multe judete din tara din cauza ploilor torentiale. Drumuri distruse, case ramase fara curent electric

A fost potop in mai multe zone din tara. La Vaslui au cazut 100 de lmp in cateva ore, un record absolut din ultimii ani. Ploile torentiale au facut prapad si au lasat dezastru in urma lor.

Cel mai rapid telefon din 2020 ajunge online: de ce este mai bun decat iPhone 11 Pro si Galaxy S20

Cand vine vorba de performanta bruta, cele mai rapide telefoane din piata nu vin niciodata de la Apple sau Samsung, iar asta se va intampla si in 2020 dupa lansarea gadgetului de mai.

Cea mai frumoasa cascada din lume, Biger, de nerecunoscut dupa inundatiile din Caras-Severin

Desemnata in 2013 cea mai frumoasa cascada din lume, cascada Biger din judetul Caras Severin este acum de nerecunoscut dupa ce inundatiile au facut prapad in zona.

VIDEO Primul tren de metrou a circulat pe magistrala M5 din Drumul Taberei. Autoritatile au venit a doua zi sa marcheze momentul Care e noul termen pentru darea in folosinta a M5

Testele tehnologice si dinamice cu primele trenuri de metrou au inceput pe traseul Magistralei M5 Drumul Taberei - Eroilor, prima garnitura de tren circuland pe noua linie inca de duminica. Luni, pe noua magistrala, autoritatile in frunte cu ministrul Transporturilor si premierul Orban au vizitat proiectul. Termenul de 30 iunie 2020 pentru punerea in folosinta a metroului nu va fi respectat, au anuntat luni autoritatile care au vizitat santierul, principalul motiv fiind o serie de probleme la o centrala de ventilatie si o statie de pompare a apei.

Cel mai varstnic infractor din Romania este o babuta de 80 de ani. De ce vor politistii sa puna mana pe ea

Cel mai varstnic infractor dat in urmarire generala in Romania este o femeie in varsta de 80 de ani, care a fost condamnata deja la un an si jumatate de inchisoare de Tribunalul din Suceava, pentru furturi din magazine. Magazinele Lidl si Profi se afla printre partile civile la proces.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )